HEMA 95 jaar
 

Hiep Hiep… HEMAAA! HEMA is 95 jaar en dat hebben we aan jullie, onze fans, te danken. Maar wij zijn ook fan van júllie! Dat vieren we o.a met onze nieuwe Pretzel brownie karameltaart en voor de méga-HEMA-fans: met de Limited Edition verjaardagscollectie. Wat een feest! Echt HEMA.

 

HEMA 95 jubileumtaart

Deze Pretzel Brownie Karameltaart is de perfecte verjaardagstaart. Kaarsjes erop en klaar! En dat weten we harstikke zeker: deze taart van Anne-Michelle heeft uit duizenden inzendingen onze HEMA taartbakwedstrijd gewonnen en is vanaf nu in onze winkels met een gebaksafdeling te vinden en online te bestellen.

shop nu
Link
 

limited edition collectie

Als je een echte HEMA fan bent, wil je dat natuurlijk laten zien, dus ook aan de dresscode voor ons feestje is gedacht. Je kan van top tot teen in onze unieke, eenmalige HEMA rookworst- en confetti feestcollectie. Hoera!

shop nu
Link
 

feestassortiment

Hiep Hiep HEMA vier het allerleukste feestje met ons feestassortiment al vanaf 1 euro!

shop nu
Link
HEMA geschiedenis

de geschiedenis van HEMA

HEMA is al bijna 100 jaar een begrip in Nederland en inmiddels ook in veel andere landen. Hoe het allemaal begon lees je hier.

lees meer
Link
HEMA geschiedenis

HEMA 95 QUIZ op Instagram Stories

Op 4 november bestaat HEMA precies 95 jaar, kom je ook op ons verjaardagsfeestje? Doe mee aan onze quiz op donderdag 4 november vanaf 10.00 via Instagram Stories en maak elk uur kans op mooie prijzen, zoals €95 shoptegoed of 1 van de limited edition rookworst sweaters. Tot dan!

HEMA op Instagram
Link

de favoriet van Maaz (4 maanden)

"Ik draag dag en nacht zachte HEMA rompertjes. Mama is niet alleen dol op de hippe printjes maar ze vindt het ook fijn dat de rompertjes en hydrofiele doeken na iedere was even mooi blijven. En zeg nou zelf: dit rompertje staat me toch superlief"?

shop nu
Link

de favoriet van Pippa (6)

"Ik ben pas zes geworden en kreeg toen een zilveren ballon van mama. Ik vind zelf de gouden leuker, maar deze was ook wel mooi. Ieder jaar bakt papa chocoladetaart, maakt mama een mooie verjaardagshoed en ga ik op de foto met een HEMA cijferballon."

shop nu
Link

de favoriet van Leroy (30)

"Natuurlijk eet ik een tompouce op mijn verjaardag en met Koningsdag, maar eigenlijk heb ik geen excuus nodig. Soms word ik wakker en heb ik meteen trek in een tompouce. Dan maak ik een ochtendwandeling en haal ik er twee, die ik ook meteen na elkaar eet. Ik heb er een gedichtje over geschreven: "romig en knapperig. Zo heerlijk, zo zoet. En dan die roze laag... ik eet ze zo graag!"

shop nu
Link

winkelactivaties

Uiteraard vieren wij onze verjaardag ook in de winkels. Van leuke winacties, het proeven van de HEMA 95 limited edition taart tot een professionele fotoshoot in een aantal van onze winkels. Kijk hier voor meer informatie.

lees meer
Link

meer feestplezier

HEMA trakteert op kortingen en gratis producten.

wissel je punten in
Link