toon je kleuren

Bij HEMA geloven we dat jij op je mooist bent als je helemaal jezelf kan zijn. Om te ontdekken welke versies van jezelf je wilt laten zien, verdien je alle vrijheid en ruimte. Pak die ruimte: toon je kleuren.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: HEMA is er voor iedereen. Dat betekent dat we het belangrijk vinden dat je bij HEMA en daarbuiten jezelf kan zijn. Wij geloven namelijk dat jij op je allermooist bent als je de ruimte krijgt om te vragen, uit te zoeken en te proberen. Dat gaat veel verder dan onze winkels. Toch zul je jezelf ook daar steeds meer herkennen in onze beeldkeuzes, tekst en producten. Zo willen we je inspireren om alle versies van jezelf te ontdekken.

lees meer over onze aanpak

Een inclusieve campagne kan alleen tot stand komen als achter de schermen ook iedereen vertegenwoordigd is. De shoot voor deze campagne is daarom mogelijk gemaakt door een grotendeels LHBTQI+ crew, met hart voor de zaak en elkaar. HEMA is niet de stem van deze community, maar wil deze wel graag versterken. Ben je benieuwd hoe zo'n shoot gaat? Kijk mee achter de schermen! Wil je meer lezen over HEMA Pride-campagnes in voorgaande jaren? Dat kan hier.

lees meer: HEMA past winkelcommunicatie beauty blijvend aan naar inclusiever beeld


 

Ook dit jaar doet HEMA een donatie aan het COC. Dat is een organisatie die de belangen van de LHBTQI+ gemeenschap behartigt. Het COC zet zich al sinds 1946 in voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van LHBTQI+ mensen in Nederland en het buitenland. De organisatie beschikt zelfs over een speciale raadgevende status bij de Verenigde Naties.

'HEMA voor iedereen' sluit goed aan op het streven van de organisatie: een diverse en inclusieve wereld, waarin mensen zich tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen, ongeacht hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit of -expressie en geslachtskenmerken.

modellen

 

Loiza

model

 

Jasper

danser, zanger en acteur

 

Rianne

cultureel project manager

 

Shamar

model

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje