aardewerk vazen

categorieën

filters

prijs
6 tot 18
hoogte in cm
kleur
diameter in cm
14 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Vaas Ø18x26 Glas/aardewerk (transparant)

vaas ø18x26 glas/aardewerk

Een grote transparant glazen vaas van 21 cm hoog en een halsopening van 16 cm. Deze vaas kan op 2 manieren gebruikt worden. De glazen vaas zelf kan gebruikt worden voor een boeket. De keramieken bovenkant heeft een opening van 10.5 cm, waardoor lange takken, stelen en droogbloemen goed rechtop blijven staan.

20.-

11.50

Aardewerk Vaas Met Ribbels 20x12.5 Terra (terra)

aardewerk vaas met ribbels 20x12.5 terra

Deze asymmetrische terra vaas met ribbels is gemaakt van mat glanzend aardewerk. De halsopening is 9 cm breed en deze vaas staat heel mooi met slechts een paar takken, bloemen of gedroogde grassoorten. De trendy vaas geeft je interieur snel een andere uitstraling, passend bij een nieuw seizoen.

15.-

8.-

Vaas Aardewerk Ø8.5x31 Groen (groen)

vaas aardewerk ø8.5x31 groen

Deze grote groene facet vaas met donkere stipjes is gemaakt van mat aardewerk. De vaas loopt naar boven smal toe en heeft een halsopening van 8.5 cm waar lange bloemen, takken of droogbloemen in passen. De rubber nopjes aan de onderkant beschermen de ondergrond waar de vaas op staat.

18.-

14.-

Vaas Aardewerk Ø11x21.5 Groen (groen)

vaas aardewerk ø11x21.5 groen

Deze grote groene vaas met brede horizontale ribbels is gemaakt van mat aardewerk. De rechte vaas heeft een halsopening van 11 cm waar een mooi boeket bloemen, takken of droogbloemen in passen. De rubber nopjes aan de onderkant beschermen de ondergrond waar de vaas op staat.

18.-

14.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Vaas Aardewerk Ø8.5x31 Wit (wit)

vaas aardewerk ø8.5x31 wit

Deze grote witte facet vaas is gemaakt van mat aardewerk. De vaas loopt naar boven smal toe en heeft een halsopening van 8.5 cm waar lange bloemen, takken of droogbloemen in passen. De rubber nopjes aan de onderkant beschermen de ondergrond waar de vaas op staat.

18.-

14.-

Vaas Aardewerk Ø4x16 Groen (groen)

vaas aardewerk ø4x16 groen

Deze kleine groene facet vaas is gemaakt van glanzend aardewerk. De vaas loopt naar boven smal toe en heeft een halsopening van 4 cm waar korte bloemen, takken of droogbloemen in passen. De rubber onderkant beschermt de ondergrond waar de vaas op staat.

7.50

6.-

Vaas Aardewerk Ø9x29 Ecru (naturel)

vaas aardewerk ø9x29 ecru

Deze grote ecru vaas met verticale ribbels of schubben is gemaakt van mat aardewerk. De vaas loopt naar boven smal toe en heeft een halsopening van 9 cm waar lange bloemen, takken of droogbloemen in passen. De rubber nopjes aan de onderkant beschermen de ondergrond waar de vaas op staat.

18.-

Vaas Aardewerk Ø5.5x19.5 Wit (wit)

vaas aardewerk ø5.5x19.5 wit

Deze kleine witte facet vaas is gemaakt van mat aardewerk met een ruwe structuur. De vaas loopt naar boven smal toe en heeft een halsopening van 5.5 cm waar korte bloemen, takken of droogbloemen in passen. De rubber onderkant beschermt de ondergrond waar de vaas op staat.

8.-

Geurkaars In Aardewerk Vaas Ø11x7 Smile (naturel)

geurkaars in aardewerk vaas ø11x7 smile

In dit vaasje van beige aardewerk met ribbels zit een kaars met drie lonten met de geur van mandarijn en patchoeli. Staat niet alleen heel decoratief maar zorgt ook voor een heerlijke geur in huis.

10.-

Geurkaars In Aardewerk Vaas Ø8x6.4 Smile (naturel)

geurkaars in aardewerk vaas ø8x6.4 smile

In dit vaasje van beige aardewerk met ribbels zit een kaars met de geur van mandarijn en patchoeli. Staat niet alleen heel decoratief maar zorgt ook voor een heerlijke geur in huis. De geurkaars is verpakt in een mooie doos, dus ook leuk om cadeau te geven.

7.50

Geurkaars In Aardewerk Vaas Ø11x7 Wild (groen)

geurkaars in aardewerk vaas ø11x7 wild

In dit vaasje van groen aardewerk met ribbels zit een kaars met drie lonten met de geur van sinaasappel en cederhout. Staat niet alleen heel decoratief maar zorgt ook voor een heerlijke geur in huis.

10.-

Geurkaars In Aardewerk Vaas Ø11x7 Wild (donkerrood)

geurkaars in aardewerk vaas ø11x7 wild

In dit vaasje van donkerrood aardewerk met ribbels zit een kaars met drie lonten met de geur van lavendel en rozen. Staat niet alleen heel decoratief maar zorgt ook voor een heerlijke geur in huis.

10.-

Geurkaars In Aardewerk Vaas Ø8x6.4 Wild (donkerrood)

geurkaars in aardewerk vaas ø8x6.4 wild

In dit vaasje van donkerrood aardewerk met ribbels zit een kaars met de geur van lavendel en roos. Staat niet alleen heel decoratief maar zorgt ook voor een heerlijke geur in huis. De geurkaars is verpakt in een mooie doos, dus ook leuk om cadeau te geven.

7.50

Geurkaars In Aardewerk Vaas Ø8x6.4 Calm (groen)

geurkaars in aardewerk vaas ø8x6.4 calm

In dit vaasje van groen aardewerk met ribbels zit een kaars met de geur van sinaasappel en cederhout. Staat niet alleen heel decoratief maar zorgt ook voor een heerlijke geur in huis. De geurkaars is verpakt in een mooie doos, dus ook leuk om cadeau te geven.

7.50