donzen dekbed in de maat 240x220

categorieën

filters

prijs
40 tot 40
1 resultat
sorteer op:
aanbevolen

2 persoons donzen dekbed 240x220 kopen bij HEMA

Een dekbed om lekker onder weg te dromen. Wie wil dat nu niet? Lekker slapen is belangrijk om goed uitgerust wakker te worden. En dat doe je met de dekbedden van HEMA. Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur als het gaat om dekbedden. Zo hebben we bijvoorbeeld ook donzen dekbedden van 240x220. Deze hebben zeer isolerende en vochtregulerende eigenschappen. Ideaal voor een comfortabele nacht!


dekbed van dons lit jumeaux

Is jouw bed 160 cm of 180 cm breed? Dan heb je een dekbed van 240x220 nodig. Een donzen dekbed van 220x240 is heel licht in vergelijking met een wollen dekbed. Dons neemt weinig vocht op. Hierdoor is het geen fijne leefomgeving voor de huisstofmijt. Wanneer je daar allergisch voor bent, is een donzen dekbed een goede oplossing. Daarnaast wordt een dekbed van dons nooit broeierig.


Een dekbed van dons is makkelijk te onderhouden. Het is belangrijk om het dekbed een paar keer per week goed op te schudden. Zo blijft er voldoende lucht tussen het dons zitten. Kies er een mooi dekbedovertrek, hoofdkussen en molton bij om je bed helemaal af te maken.

bestel eenvoudig je nieuwe dekbed 240x220 van dons op hema.nl

De dekbedden van HEMA koop je voor een fijne prijs. Wist je dat onze dekbedden 240x220 van dons regelmatig in de sale zijn? Je bestelt ze eenvoudig via onze website of app. Wij zorgen ervoor dat je het dekbed snel in huis hebt. Weet je niet welk dekbed je moet kiezen? Bekijk op hema.nl ons stappenplan voor het kiezen van het dekbed dat het beste bij je past. Shop je liever in een fysieke winkel? Dat kan natuurlijk ook. HEMA heeft meer dan 500 winkels in Nederland waar je kunt winkelen. Er zit er dus altijd eentje bij jou om de hoek. Dat is echt HEMA.