kartonnen bekers

categorieën

filters

prijs
1 tot 2
kenmerk
vaatwasserbestendig
3 resultaten
sorteer op:
aanbevolen

kartonnen bekers kopen

Heb je een kinderfeestje, picknick of gezellige BBQ gepland en niet zo veel zin in die berg afwas? Maak het jezelf gemakkelijk en koop de leukste kartonnen bekers bij HEMA. Je kunt kiezen uit gewone witte bekers van karton of extra feestelijke designs met leuke printjes. Onze papieren bekers zijn handig in het gebruik en zijn geschikt voor warme en koude dranken. Na gebruik kunnen ze gewoon in de prullenbak of bij het oud papier.


papieren bekers voor ieder feestje

Vier je een feestje met veel kinderen? Laat ze van tevoren hun naam op hun eigen beker schrijven. Ook voor een kindertraktatie op school of een verjaardagsfeestje zijn onze kartonnen bekers ideaal. Kies een leuke beker uit en vul het met popcorn, chips of iets anders lekkers. Staat meteen superfeestelijk! Vier je je feestje ergens anders? Geen probleem, je kunt de bekers heel gemakkelijk overal mee naartoe nemen. We kunnen ons voorstellen dat je graag rekening wilt houden met het milieu. De kartonnen bekers van HEMA hebben een PLA coating, die gemaakt is van hernieuwbare plantaardige grondstoffen in plaats van olie. Op die manier is PLA een duurzamer alternatief dan gewoon plastic.


papieren drinkbekers online bestellen

Voor een verjaardagsfeestje, BBQ of picknick zijn niet alleen onze kartonnen bekertjes in vrolijke kleurtjes heel leuk en handig. We hebben ook ander wegwerpservies, zoals kartonnen bakjes om chips of salade in te doen. Wil je voor de allerkleinsten misschien toch liever wat steviger kinderservies gebruiken? Ook die vind je bij ons voor een HEMA-prijsje. HEMA heeft meer dan 500 winkels in Nederland. Er zit dus altijd een HEMA-winkel bij jou in de buurt om de bekers en wat je verder nog nodig hebt te kopen. En als je er dan toch bent, kijk dan ook even naar onze feestversiering. Daar word je helemaal vrolijk van! Echt HEMA.