knuffels konijn

categorieën

filters

prijs
1 tot 9
categorie
leeftijd
hoogte in cm
breedte in cm
lengte in cm
3 resultaten
sorteer op:
aanbevolen

knuffels konijn kopen

Knuffels van een konijn kopen? Dan ben je bij HEMA aan het goede adres. Kinderen zijn dol op knuffels, van konijn tot beer of een dinosaurus. Naast de teddybeer is het pluche konijn een van de speelgoed dieren dat het meest wordt gekocht. Dankzij de zachte stof zijn ze heerlijk om mee te slapen in bed. En de vrolijke lange oren maken het geschikt speelgoed om de hele dag goed vast te houden. Vaak hebben kinderen vanaf hun geboorte al een of meerdere konijnen knuffels waar ze altijd mee slapen. Vooral ’s nachts, maar ook tijdens het slaapje overdag. De knuffels met het konijn worden de hele dag door gegeven. Ongetwijfeld heb je wel eens gehoord dat een kindje ontroostbaar was doordat het knuffel konijn ergens vergeten is. Een tip van ons: heb je er daarom wel eens aan gedacht om hetzelfde konijnen knuffeltje een paar keer te kopen? Een reserve is erg handig wanneer het favoriete konijn knuffeltje van je zoon of dochter kwijt raakt. Even een paar keer slapen met het nieuwe exemplaar en de oude is zo weer vergeten. Om ervoor te zorgen dat niet iedereen dezelfde konijnen knuffels heeft, hebben we de keuze verschillende soorten konijnen knuffeltjes. In geel, blauw of wit. En knuffel konijn groot of klein.


knuffeltje konijn

Meer dan de helft van alle kinderen heeft een knuffeltje, konijn of in de vorm van een ander dier. Dit ziet er niet alleen schattig uit, maar kan ook helpen in bij de emotionele ontwikkeling van je dochter of zoon. Vaak wordt bij de ontwikkeling direct gedacht aan educatief speelgoed, maar ook het konijnen knuffel kan een rol spelen in de ontwikkeling van je kleine spruit. Als de ouders even weg zijn, voelt het kindje steun en troost bij de zachte vriend. Dit gevoel van zelf troosten ontwikkelt ieder mensje vanaf ongeveer zes maanden oud. Vaak is dit dezelfde leeftijd als waarop je kindje tegen een knuffel begint te brabbelen. De beer, het varkentje, het konijn en de andere knuffels worden in een kringetje op bed gezet. Vervolgens worden er hele verhalen tegen vertelt. Voor bijna iedere ouder van een opgroeiend kindje is dit waarschijnlijk een heel herkenbaar tafereel.


Omdat iedereen een andere voorkeur heeft, hebben we bij HEMA verschillende formaten konijnen knuffels. Ze zijn lekker zacht en van goede kwaliteit. Van een zacht, klein knuffel konijn met lange oren tot baby rammelaar konijn. Of pak grootst uit met het pluche konijn xxxl. Ontdek een groot assortiment aan zachte knuffeldieren online of in je favoriete HEMA filiaal.


konijnen knuffeltje

Besloten welk konijnen knuffeltje het wordt? Een konijn knuffel bestel je heel gemakkelijk bij HEMA. Bekijk het assortiment konijnen knuffels online of kom naar het dichtstbijzijnde filiaal. Hoe het online winkelen werkt? Kies op de website alle spulletjes uit en stop dit in één klik in je digitale winkelmandje. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afrekenen met een betaalmiddel naar keuze. Vervolgens kun jij je bestelling binnen twee werkdagen afhalen in het dichtstbijzijnde HEMA filiaal naar keuze. Kies je liever voor de optie bezorging? Dan zorgen wij ervoor dat je de volledige bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Echt HEMA.