schriften a5 gelinieerd

categorieën

filters

prijs
1 tot 7
kenmerk
merk
papiergewicht
binding
breedte in cm
lengte in cm
kleur
dessin
gewicht (gram)
53 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Schriften A5 Gelinieerd - 3 Stuks

schriften a5 gelinieerd - 3 stuks

Een set van drie schriften in A5-formaat. De schriften hebben 80 gelinieerde paginas en een flexibele kaft van kraft papier. HEMA zet zich in voor bescherming van het tropisch regenwoud. Daarom moet het hout en papier voor onze artikelen bij voorkeur zijn voorzien van het FSC®-keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

1.50

Schriften A5 Gelinieerd - 3 Stuks

schriften a5 gelinieerd - 3 stuks

Een set van drie schriften in A5 formaat met elk 80 gelinieerde paginas met ronde hoekjes. Alle schriften hebben een dessin met bladeren. Een leuke set waarmee jij flink wat notities kunt maken.

3.-

Schriften Gelinieerd Dieren A5

schriften gelinieerd dieren a5

Een set van drie schriften in A5 formaat met elk 80 gelinieerde paginas met ronde hoekjes. De schriften hebben een dessin met dieren en bladeren. Een leuke set waarmee jij flink wat notities kunt maken.

3.50

2.50

Collegeblok 4-in-1 Gelinieerd Orang-oetan A5

collegeblok 4-in-1 gelinieerd orang-oetan a5

Een collegeblok in A4 formaat met 400 gelinieerde paginas en daartussen 4 verplaatsbare kunststof tabbladen. Zo kun je het indelen zoals je zelf wilt. Door de spiraal aan de zijkant blijft het blok goed openliggen en met het sluitelastiek blijft hij goed dicht. Op de doorzichtige kunststof kaft, met insteekvak aan de binnenkant, staat een orang-oetan.

4.59

3.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Notitieboek Gelinieerd Fluffy Koala A5

notitieboek gelinieerd fluffy koala a5

Een heerlijk zacht en pluizig notitieboek met het hoofd van een koala. De oortjes zijn extra schattig, want die kunnen bewegen. In het boekje zitten 160 gelinieerde paginas met ronde hoekjes. Door het leeslint weet je precies waar je gebleven bent. Deze wil je altijd mee hebben in je tas.

7.-

5.-

Schriften A5 Gelinieerd - 3 Stuks

schriften a5 gelinieerd - 3 stuks

Een set van drie mintgroene schriften van 21 bij 16.5 cm. Elk schrift heeft 80 gelinieerde paginas en een flexibele kaft.

1.50

Schriften A5 Gelinieerd Zwart - 3 Stuks

schriften a5 gelinieerd zwart - 3 stuks

Een set van drie zwarte schriften in A5 formaat met 80 gelinieerde paginas. De schriften hebben een stevige maar buigzame kartonnen kaft en een ronde rug.

3.50

Collegeblok 4-in-1 A5 Gelinieerd Kraft

collegeblok 4-in-1 a5 gelinieerd kraft

Een 4-in-1 collegeblok in A5 formaat. Het blok heeft 400 gelinieerde pagina's en vier uitneembare plastic tabbladen. Het collegeblok heeft een transparante kunststof kaft met aan de voorkant een kraft voorblad met nummering. Het blok blijft goed open liggen door de zilverkleurige spiraalband.

3.50

Notitieboek Gelinieerd Stippen A5

notitieboek gelinieerd stippen a5

Een notitieboek in A5 formaat met 160 gelinieerde paginas met ronde hoekjes. Het boek heeft een stevige roze kartonnen kaft met een goudkleurige tekst en stippen. De zijkanten van de bladzijdes hebben allemaal ook een gouden kleur. Dit staat leuk als het boek dicht ligt.

2.50

Schriften A5 Gelinieerd - 3 Stuks

schriften a5 gelinieerd - 3 stuks

Een set van drie schriften in A5 formaat met elk 80 gelinieerde pagina's met ronde hoekjes. De schriften hebben een flexibele kaft in verschillende blauwe en paarse kleuren en worden met een touwtje bij elkaar gehouden.

3.-

Notitieboek Fluffy Kat A5

notitieboek fluffy kat a5

Een heerlijk zacht en pluizig notitieboek met het hoofd van een kat. De oortjes zijn extra schattig, want die hangen los en kunnen bewegen. In het boekje zitten 160 gelinieerde pagina's met ronde hoeken. Door het leeslint weet je precies waar je gebleven bent. Deze wil je altijd mee hebben in je tas. 

6.-

Notitieboek Spiraal A5 Gelinieerd

notitieboek spiraal a5 gelinieerd

Een notitieboek op A5 formaat met 160 gelinieerde paginas. Het boekje heeft een spiraalband, waardoor de bladzijden goed open blijven liggen, en een sluitelastiek. De stevige kartonnen kaft heeft een kleurverloop en er staat een vallende ster op. 

3.-

Notitieboek Spiraal A5 Gelinieerd

notitieboek spiraal a5 gelinieerd

Een notitieboek op A5 formaat met 160 gelinieerde pagina's. Het boekje heeft een spiraalband, waardoor de bladzijden goed open blijven liggen, en een sluitelastiek. De stevige kartonnen kaft is blauw en er staat een zilveren graphic op.

3.-

Notitieboek A5 Gelinieerd

notitieboek a5 gelinieerd

Een notitieboekje in A5 formaat met 160 gelinieerde paginas. Het notitieboek heeft een kaft van kraftpapier en sluit met een elastieken band.

2.29

Notitieboek Bloemen A5 Gelinieerd

notitieboek bloemen a5 gelinieerd

Een notitieboek in A5 formaat met 160 gelinieerde pagina's. Het boek heeft een stevige kraft kaft met witte bloemen. 

4.-

Notitieboek Gelinieerd Fluffy Rode Panda A5

notitieboek gelinieerd fluffy rode panda a5

Een heerlijk zacht en pluizig notitieboek met het hoofd van een rode panda. De oortjes zijn extra schattig, want die kunnen bewegen. In het boekje zitten 160 gelinieerde paginas met ronde hoekjes. Door het leeslint weet je precies waar je gebleven bent. Deze wil je altijd mee hebben in je tas.

7.-

5.-

Schriften A5 Gelinieerd - 5 Stuks

schriften a5 gelinieerd - 5 stuks

Set van vijf schriften in A5 formaat met 80 gelinieerde paginas. Elk schrift heeft een flexibele kartonnen kaft met gouden sterren en/of tekst.

2.-

Schriften A5 Gelinieerd - 5 Stuks

schriften a5 gelinieerd - 5 stuks

Set van vijf schriften in A5 formaat met 80 gelinieerde paginas. Elk schrift heeft een flexibele kartonnen kaft met een mooie grafische print of palmbomen.

2.-

Notitieboek A5 Gelinieerd Fluffy Bij

notitieboek a5 gelinieerd fluffy bij

Een notitieboek in A5 formaat met 160 gelinieerde paginas met ronde hoekjes. Het boek heeft een fluffy lichtgroene kaft met een grote bij op de voorkant. Met het leeslint kun je precies aangeven waar je gebleven bent en het boek weer snel openen op de juiste plek. Dit heerlijk zachte boekje wil je de hele dag wel vasthouden.

6.50

4.-

Notitieboek Met Spiraal A5 Gelinieerd Zebra

notitieboek met spiraal a5 gelinieerd zebra

Een notitieboek in A5 formaat met 160 gelinieerde paginas met ronde hoekjes. Het boek heeft een stevige kartonnen kaft met zebras. Door de spiraalband blijft het boek goed openliggen en het heeft ook een sluitelastiek.

3.-

Notitieboek A5 Gelinieerd Honden

notitieboek a5 gelinieerd honden

Een notitieboek in A5 formaat met 160 gelinieerde paginas met ronde hoekjes en een kantlijn. Het notitieboek heeft een stevige roze kartonnen kaft waarop 2 honden staan en de tekst did someone say walk? Door de spiraal blijven de paginas goed openliggen en na gebruik sluit je het boek met het zilveren elastiek.

3.50

2.50

Notitieboek Met Spiraal A5 Gelinieerd Bloemen

notitieboek met spiraal a5 gelinieerd bloemen

Een notitieboek in A5 formaat met 160 gelinieerde paginas met ronde hoekjes. Het boek heeft een stevige kartonnen kaft met witte bloemen. Door de spiraalband blijft het boek goed openliggen als jij het volschrijft met je aantekeningenen het heeft ook een sluitelastiek.

3.-

Schriften A5 Gelinieerd - 3 Stuks (paars)

schriften a5 gelinieerd - 3 stuks

Een set van drie schriften in A5 formaat met elk 80 gelinieerde pagina's met ronde hoekjes. De schriften hebben een pastelkleurige, flexibele kaft en worden met een touwtje bij elkaar gehouden.

3.-

Notitieboek Met Etui Gelinieerd A5

notitieboek met etui gelinieerd a5

Een notitieboekje in A5 formaat met een stevige, geruite kaft met ronde hoeken. In het boekje zitten 160 pagina's met lijntjes en kantlijnen. Het boekje heeft een spiraal zodat hij open kan blijven liggen en sluit met een elastiek. Aan dit elastiek zit een klein etui. Het etui heeft een gezichtje en sluit met een rits. Zo heb je altijd wat schrijfwaren bij je om overal notities te kunnen maken.

4.-