speelgoedauto 2 jaar

categorieën

filters

prijs
4 tot 18
leeftijd
6 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Graafwagen Plastic 6x8x7

graafwagen plastic 6x8x7

Een kleine graafwagen die gemakkelijk met je meegaat op pad. Pak het gewenste materiaal op, rijd daarmee naar de eindbestemming en leg het daar weer neer.

4.-

Truck Hout Mini 5.5x11x7.5

truck hout mini 5.5x11x7.5

Een houten rollerbaan met drie autootjes. De rollerbaan heeft verschillende vrolijke kleuren net zoals de vierwielers. Zet de auto bovenaan neer en hij rijdt vanzelf naar beneden.

5.75

Zandwagen Plastic 6x8x9

zandwagen plastic 6x8x9

Race met de auto's over de grond of over de vilten autoweg De auto's zijn ongeveer 7 cm breed. Een set van 6 houten auto's in verschillende kleuren en vormen. Zo zit er ook een ambulance en vuilniswagen tussen.

4.-

Recycle Truck Hout 13x24x15

recycle truck hout 13x24x15

De laadklep kan open en sluit daarna vanzelf door het elastiek. Bij de vuilniswagen krijg je namelijk ook 2 medewerkers en 6 prullenbakken voor verschillende soorten afval. Hoe schoon is jouw stad?

17.50

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Truck Met Auto's Hout

truck met auto's hout

Een bio bouwset met het thema auto's. Hierdoor is bioplastic duurzamer dan traditioneel plastic, dat een basis heeft van aardolie. De bioplastic die is gebruikt voor dit artikel, is gemaakt van de overblijfselen van suikerriet die ontstaan bij de productie van suiker.

15.-

Rollerbaan Met Auto's Hout

rollerbaan met auto's hout

Om het speelplezier helemaal compleet te maken zitten er ook nog vier verkeersborden, twee bomen en een kerk bij. Een houten treinset met een rechte rails, 8 bochten en een brug. Het treinstel bestaat uit een locomotief en drie wagons.

15.-