speelgoedauto 2 jaar

categorieën

filters

prijs
1 tot 18
leeftijd
11 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Graafwagen Plastic 6x8x7

graafwagen plastic 6x8x7

Een kleine graafwagen die gemakkelijk met je meegaat op pad. Pak het gewenste materiaal op, rijd daarmee naar de eindbestemming en leg het daar weer neer.

4.-

Constructie Auto 21-delig

constructie auto 21-delig

Deze gekleurde houten constructie auto met ladder heeft ook nog 21 losse onderdelen die kinderen eraan kunnen bevestigen. De auto heeft draaiende wielen, zodat hij overal heen kan rijden als er een brandalarm is.

15.-

Treinset Hout 20-delig

treinset hout 20-delig

Pak het gewenste materiaal op, rijd daarmee naar de eindbestemming en leg het daar weer neer. Een zandwagen gemaakt van plastic.

17.50

Rollerbaan Met Auto's Hout

rollerbaan met auto's hout

Een houten rollerbaan met drie autootjes. De rollerbaan heeft verschillende vrolijke kleuren net zoals de vierwielers. Zet de auto bovenaan neer en hij rijdt vanzelf naar beneden.

15.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Truck Hout Mini 5.5x11x7.5

truck hout mini 5.5x11x7.5

Een houten mini truck met een kiepbak. Vul de laadbak met het blok hout of ander materiaal, rijd daarmee naar de eindbestemming en kiep deze weer leeg.

5.75

Truck Met Auto's Hout

truck met auto's hout

Een houten truck met twee autootjes. De bovenkant kun je naar beneden klappen zodat het als uitrijplank dient. Met deze oplegger zorg jij er voor dat de auto's veilig aankomen op de eindbestemming.

15.-

Reisspelletje Voor In De Auto - 50 Kaartjes

reisspelletje voor in de auto - 50 kaartjes

Er zijn spelletjes als 'woordenslang maken' en 'kleuren wedstrijdje', die te maken hebben met de weg of andere auto's. In het metalen blikje zitten 50 kaartjes waar allemaal verschillende spelletjes op staan met uitleg. Een lange rit voor de boeg?

7.-

Auto's Hout - 6 Stuks

auto's hout - 6 stuks

Een houten mini truck met een kiepbak. Vul de laadbak met het blok hout of ander materiaal, rijd daarmee naar de eindbestemming en kiep deze weer leeg.

8.75

Auto Hout Rood

auto hout rood

Een rode auto gemaakt van hout. De auto heeft draaiende wielen, zodat hij overal heen kan rijden.

1.25

Zandwagen Plastic 6x8x9

zandwagen plastic 6x8x9

Deze zandwagen wil jij voortaan altijd meenemen naar het strand of de zandbak. Vul de laadbak met zand, rijd daarmee naar de eindbestemming en kiep deze daar weer leeg.

4.-

Recycle Truck Hout 13x24x15

recycle truck hout 13x24x15

De laadklep kan open en sluit daarna vanzelf door het elastiek. Bij de vuilniswagen krijg je namelijk ook 2 medewerkers en 6 prullenbakken voor verschillende soorten afval. Hoe schoon is jouw stad?

17.50