speelgoedauto 2 jaar

categorieën

filters

prijs
1 tot 30
leeftijd
9 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Bio Bouwset Auto's

bio bouwset auto's

Een bio bouwset met het thema auto's. Hierdoor is bioplastic duurzamer dan traditioneel plastic, dat een basis heeft van aardolie. De bioplastic die is gebruikt voor dit artikel, is gemaakt van de overblijfselen van suikerriet die ontstaan bij de productie van suiker.

12.50

8.-

Auto Hout Rood

auto hout rood

Een rode auto gemaakt van hout. De auto heeft draaiende wielen, zodat hij overal heen kan rijden.

1.-

Auto's Hout - 6 Stuks

auto's hout - 6 stuks

Race met de auto's over de grond of over de vilten autoweg (artikelnummer 15190087 of 15100061). Een set van 6 houten auto's in verschillende kleuren en vormen. Zo zit er ook een ambulance en vuilniswagen tussen.

7.50

Constructie Auto 21-delig

constructie auto 21-delig

Deze gekleurde houten constructie auto met ladder heeft ook nog 21 losse onderdelen die kinderen eraan kunnen bevestigen. De auto heeft draaiende wielen, zodat hij overal heen kan rijden als er een brandalarm is. Zelfs de schroevendraaier om de schroeven vast te draaien, de moersleutel en de grondplaten zijn van hout.

13.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Truck Hout Mini 5.5x11x7.5

truck hout mini 5.5x11x7.5

Een houten boerderij trein met twee wagons, waarin je diertjes kunt plaatsen. In de wagons zitten een koe, een schaap en een kip. De trein heeft verschillende vrolijke kleuren.

5.-

Treinset Hout 69-delig

treinset hout 69-delig

Een houten treinset die uit 69 delen bestaat. De trein die rijdt natuurlijk over een spoor. Zo heb je de trein zelf met verschillende magnetische wagons.

30.-

Truck Met Auto's Hout

truck met auto's hout

Een houten truck met twee autootjes. De bovenkant kun je naar beneden klappen zodat het als uitrijplank dient. Met deze oplegger zorg jij er voor dat de auto's veilig aankomen op de eindbestemming.

13.-

Recycle Truck Hout 13x24x15

recycle truck hout 13x24x15

De laadklep kan open en sluit daarna vanzelf door het elastiek. Bij de vuilniswagen krijg je namelijk ook 2 medewerkers en 6 prullenbakken voor verschillende soorten afval. Hoe schoon is jouw stad?

15.-

Treinset Hout 20-delig

treinset hout 20-delig

Een houten treinset waarmee je flink wat rondjes kunt rijden. De blauwe trein heeft 2 wagons die je met magneten aan elkaar kunt verbinden. De rails zijn zo gemaakt, dat je ze over elkaar heen kunt zetten met een tunnel.

15.-