witte enveloppen

categorieën

filters

prijs
2 tot 4
formaat envelop
dessin
6 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Enveloppen C6 - 40 Stuks (wit)

enveloppen c6 - 40 stuks

Een set van 40 witte enveloppen met een zelfklevende sluiting. Daarom moet hout en papier voor onze producten bij voorkeur zijn voorzienvan het FSC keurmerk voor verantwoord bosbeheer. HEMA zet zich in voor bescherming van het tropisch regenwoud.

2.-

Enveloppen C4 - 10 Stuks (wit)

enveloppen c4 - 10 stuks

Daarom moet hout en papier voor onze producten bij voorkeur zijn voorzien van het FSC® keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Set van 10 witte akte enveloppen op C4 formaat, die op de achterflap een zelfklevende plakrand hebben om de envelop te sluiten. HEMA zet zich in voor bescherming van het tropisch regenwoud.

2.29

Enveloppen Venster Links DL - 50 Stuks (wit)

enveloppen venster links dl - 50 stuks

Daarom moet hout en papier voor onze producten bij voorkeur zijn voorzien van het FSC® keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Set van 100 witte enveloppen op DL formaat, die op de achterflap een zelfklevende plakrand hebben om de envelop te sluiten. HEMA zet zich in voor bescherming van het tropisch regenwoud.

2.95

Enveloppen C4 - 10 Stuks (wit)

enveloppen c4 - 10 stuks

Set van 10 witte akte enveloppen op C4 formaat, die op de achterflap een zelfklevende plakrand hebben om de envelop te sluiten. Als je de envelop dicht plakt met de zelfklevende plakrand, is het verstandig deze even met rust te laten en 10 minuten te wachten zodat het papier de lijm goed kan absorberen. Daarom moet hout en papier voor onze producten bij voorkeur zijn voorzien van het FSC®-keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

2.60

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Enveloppen DL - 100 Stuks (wit)

enveloppen dl - 100 stuks

Set van 10 witte akte enveloppen op C4 formaat, die op de achterflap een zelfklevende plakrand hebben om de envelop te sluiten. Als je de envelop dicht plakt met de zelfklevende plakrand, is het verstandig deze even met rust te laten en 10 minuten te wachten zodat het papier de lijm goed kan absorberen. Set van 10 witte akte enveloppen op C4 formaat, die op de achterflap een zelfklevende plakrand hebben om de envelop te sluiten.

3.50

Enveloppen C5 - 20 Stuks (wit)

enveloppen c5 - 20 stuks

Set van 100 witte enveloppen op DL formaat, die op de achterflap een zelfklevende plakrand hebben om de envelop te sluiten. Als je de envelop dicht plakt met de zelfklevende plakrand, is het verstandig deze even met rust te laten en 10 minuten te wachten zodat het papier de lijm goed kan absorberen. Daarom moet hout en papier voor onze producten bij voorkeur zijn voorzien van het FSC®-keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

2.29