Van elegante dripcakes tot speelse kindertaarten, ontdek de oneindige mogelijkheden voor het zelf versieren van je taart!

 

jungle dripcake

lees meer
Link
 

verjaardag dripcake

lees meer
Link
 

babyshower taart

lees meer
Link
 

dino en vlinder dripcake

lees meer
Link

ons taarten assortiment

versieringen voor op je taart

formaten drip cakes HEMA

dripcake van HEMA: verkrijgbaar in
verschillende maten en kleuren

De dripcakes van HEMA zijn verkrijgbaar in drie kleuren: roze, groen en bruin. De roze en groene dripcake zijn red velvet cakes met een verschillende drip. De red velvet dripcake is gemaakt van drie lagen red velvet cake met vanille botercrème en bessenjam. De bruine dripcake is van chocolade en is gemaakt van drie lagen chocoladecake, chocoladecreme en chocoladeganache. Welke variant kies jij?

bestel nu
drip cakes - HEMA

ideeën voor jouw dripcake

Staat er een feestje voor de deur? Dan kun je alvast nadenken over hoe je de dripcake gaat versieren. Afhankelijk van het eventuele thema kun je helemaal losgaan. Je kan er alle kanten mee op, van een Halloween taart tot een jungletaart. Wij zetten verschillende ideeën voor je op een rij.

Een handige tip is om eerst de taarten netjes op elkaar te zetten en te beginnen met alle versiering die je aan de zijkant en op de taart wil leggen. Cocktailprikkers en kaarsjes zijn als laatste aan de beurt want die prik je er gemakkelijk nog ergens tussen. Naast de dripcakes hebben we ook de kale taart. Speciaal gemaakt om je eigen taart te versieren.

bestel nu

dripcake versieren

Daarna kun je aan de slag met misschien wel het leukste van alles: je dripcake versieren. Want daarmee kun je je fantasie volledig de vrije loop laten. Het idee van een dripcake versieren is dat je altijd start met de kale taart. Hoewel je die natuurlijk direct al kunt aanbieden, leent deze taart zich juist perfect om te gaan versieren. De vlakke bovenkant maakt het de perfecte basis om alles qua versiering uit de kast te halen. Je kunt helemaal losgaan met snoepgoed, chocolade en andere versieringen om zo de taart te maken die je zelf voor ogen hebt.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje