menu sluiten
formaten drip cakes HEMA

dripcake van HEMA: verkrijgbaar in
3 maten en 3 kleuren

De dripcakes van HEMA zijn verkrijgbaar in drie kleuren: roze, groen en bruin. De roze en groene dripcake zijn red velvet cakes met een verschillende drip. De red velvet dripcake is gemaakt van drie lagen red velvet cake met vanille botercrème en bessenjam. De bruine dripcake is van chocolade en is gemaakt van drie lagen chocoladecake, chocoladecreme en chocoladeganache. Welke variant kies jij?

Alle dripcake varianten zijn verkrijgbaar in 3 maten: de kleinste (8 p) voor 16.-, de middelste (16 p) voor 24.- en de grootste (24 p) voor 31.-.

bestel nu
drip cakes - HEMA

ideeën voor jouw dripcake

Staat er een feestje voor de deur? Dan kun je alvast nadenken over hoe je de dripcake gaat versieren. Afhankelijk van het eventuele thema kun je helemaal losgaan. Wij zetten verschillende ideeën voor je op een rij.

Een handige tip is om eerst de taarten netjes op elkaar te zetten en te beginnen met alle versiering die je aan de zijkant en op de taart wil leggen. Cocktailprikkers en kaarsjes zijn als laatste aan de beurt want die prik je er gemakkelijk nog ergens tussen.

bestel nu

dripcake versieren

Daarna kun je aan de slag met misschien wel het leukste van alles: je dripcake versieren. Want daarmee kun je je fantasie volledig de vrije loop laten. Het idee van een dripcake versieren is dat je altijd start met de kale taart. Hoewel je die natuurlijk direct al kunt aanbieden, leent deze taart zich juist perfect om te gaan versieren. De vlakke bovenkant maakt het de perfecte basis om alles qua versiering uit de kast te halen. Je kunt helemaal losgaan met snoepgoed, chocolade en andere versieringen om zo de taart te maken die je zelf voor ogen hebt.

dino en vlinder dripcake

Tover een taart helemaal om tot een wereld vol dino's en vlinders. We hebben verschillende taartdecoraties die je hiervoor kan gebruiken. Wat dacht je van leuke toverstafjes met vlinders erop en om het feest compleet te maken zijn er ook dino roltongen. Omdat het lekker kleurrijk mag kan je je ook helemaal uitleven met macarons, spekjes of jellybeans. Naast dat je de taart leuk kan aankleden, kan je met dit thema ook helemaal los om je tafel mooi aan te kleden. Er zijn leuke bordjes, bekertjes en servetten. Maar zelfs ook feesthoedjes! Voeg zo veel dino's en vlinders toe als je wilt, het is nooit feestelijk genoeg. Toch meer zin in een 3D taart? Ook die zijn er in dino en vlinderthema. 

jungle dripcake

Wie wil er nou niet een beestachtig leuk verjaardagsfeestje? Waan je in de jungle met deze te gekke taart. De groene kleur zorgt al voor het eerste jungle gevoel. Voeg hier een aantal leuke beesten aan toe en je bent al een heel eind. Passen niet alle dieren op de taart? Geen probleem naast de taart is net zo gezellig. De hele tafel komt zo in een feestelijke sfeer. Daarnaast kan je de taart afmaken met lekkere snoepjes en voor de jarige gekleurde taartkaarsjes om uit te blazen. Succes gegarandeerd wanneer je de dripcake zo gaat versieren.

verjaardag dripcake

Een verjaardag voor een tiener of een volwassen persoon heeft misschien geen feestthema nodig. Al mag dat natuurlijk wel! Wel kan je altijd je taart extra gezellig te maken! Versier je taart taart leuk met macarons, fudge en chocolade popcorn. Kaarsjes mogen natuurlijk ook nooit ontbreken, want wie de kaarsjes uitblaast mag een wens doen. En wie wil dat nou niet? Kleur kan je nog toevoegen door leuke cocktail prikkers of gekleurde bordjes en servetten.

babyshower taart

Tot slot kun je een dripcake ook versieren wanneer er een babyshower op de planning staat. Je kunt dan eigenlijk twee kanten op. Zo kun je helemaal losgaan met roze en blauwe versiering. Voeg er sterretjes, mini ballonnetjes en marshmallows aan toe om er een vrolijk geheel van te maken. Uiteraard kun je het ook een stuk neutraler houden en kiezen voor rustigere kleuren en versiering.

dripcake versieren met HEMA

Een dripcake versieren doe je samen met HEMA. Allereerst kies je de kleur (roze, groen of bruin) en de maat. Verwacht je veel gasten? Dan kun je ook voor meerdere maten kiezen en de taarten stapelen. Nadat je de basis taart hebt begint het leukste van alles, namelijk de dripcake versieren. Hierbij is niets goed of fout; je kunt je creativiteit de vrije loop laten en de taart met je lievelingssnoepgoed versieren. Op die manier zet jij je eigen themataart op tafel. Wedden dat je gasten onder de indruk gaan zijn? En dan hebben we het nog niet eens over de lekkere smaak van de taart zelf gehad. Eet smakelijk!