een valentijnscadeau voor hem

14 februari is de dag van de liefde. Heb jij een speciale man in je leven? Verras hem dan met een geweldig valentijnscadeau. Het vinden van het perfecte cadeau kan lastig zijn. Wij helpen je graag op weg met een paar leuke ideeën om inspiratie op te doen. Zo vind jij het leukste cadeautje om jouw valentijn mee te verrassen.

shop alle valentijncadeaus

leuk valentijnscadeau voor je vriend

Is je valentijn een man die graag in de keuken staat? Dan is het makkelijk om een origineel valentijnscadeau voor hem te bedenken. Geef je keukenprins bijvoorbeeld een goede pan cadeau. Die komt altijd wel goed van pas. Fijne keukenmessen of een handig messenblok zijn ook altijd handig in de keuken. Of wat dacht je van barbecue gadgets? Daar droomt bijna elke man van. Hiermee wordt in de keuken staan pas écht een feestje.

bekijk alles voor in de keuken
 

valentijnscadeau voor de praktische man

Houdt jouw valentijn van cadeaus die lekker praktisch zijn? Dan is het goed om hier rekening mee te houden wanneer je een valentijnscadeau voor hem uitzoekt. Maak hem gelukkig met iets wat hij ook echt nodig heeft, of iets wat altijd wel van pas komt. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld boxershorts, een portemonnee of misschien wel een isoleerfles.
 shop ondergoed
 

valentijnscadeau voor bourgondische mannen

Is je valentijn een bourgondiër in hart en nieren? Verwen hem dan met allemaal lekkere valentijnscadeautjes. Echte liefde gaat namelijk door de maag. Met een goede fles wijn of een speciaalbier pakket maak je hem waarschijnlijk dolgelukkig. Combineer dit met wat valentijnslekkers of een valentijnstaart et voilà: je hebt het perfecte valentijnscadeau voor je vriend of man. Geniet samen van de goede dingen in het leven.

 

shop eten en drinken

kleine valentijnscadeautjes voor hem

Een valentijnscadeau hoeft niet per se duur te zijn. Zo kun je genoeg cadeautjes voor een klein prijsje vinden. Denk bijvoorbeeld aan sokken of een lekkere aftershave. Of valentijn chocolade. Zo koop je een valentijnsdagcadeau voor hem dat leuk én betaalbaar is. Bij HEMA vind je meer dan genoeg goedkope valentijnscadeautjes voor je vriend.

shop een cadeautje voor hem

origineel valentijnscadeau voor hem

De leukste cadeaus voor je valentijn zijn natuurlijk de cadeaus waar jullie samen van kunnen genieten. Je brengt tijd samen door, maakt nieuwe dingen mee en creëert nieuwe herinneringen. Denk hierbij aan een dagje weg of een spelletje. Wil je deze mooie momenten vastleggen? Geef hem dan een polaroid camera. Zo is elke foto die hij maakt een persoonlijk cadeautje.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee
artikel is toegevoegd aan je mandje