hollands next top model

Hoe gebruik je een concealer palette? Of hoe breng je mooi eyeliner aan? De modellen leren het allemaal tijdens de shows van hollands next top model. Beautyconsultant Dominique Samuel deelt zijn geheimen royaal aan de modellen en aan jou. Hij gebruikt de make-up van de HEMA.

Met kriebels in hun buik poseren de meiden voor de camera. Ineens zijn ze de wereld van glitter en glamour ingestapt. Een droom die uitkomt. Goede make-up en een getalenteerde make-up artist zijn voor deze professionals in wording van groot belang. HEMA is trots dit seizoen het make-up merk te zijn van hollands next top model. Niemand minder dan Dominique Samuel is de beautyconsultant van HEMA tijdens deze show. Elke aflevering kun je volgen hoe Dominique helpt de meiden van hollands next top model te laten uitgroeien tot echte top modellen.

Dominique Samuel

Make-up artist Dominique Samuel heeft voor veel grote tijdschriften gewerkt en meerdere awards gewonnen. Hij woont al acht jaar in New York, waar hij werkt met de grootste sterren, zoals Kate Moss, Cristina Aguilera en Mariah Carrey. In 2006 is hij bekend geworden in het allereerste seizoen van hollands next top model. Sindsdien is zijn carrière als een speer gegaan en inmiddels behoort hij tot de top van de wereld. Hiervoor heeft hij hard gewerkt. Zijn motto is: “Als je iets wil, moet je het gewoon doen en dan bereik je dat. ”

jij bent de ster

Met zijn jarenlange en wereldwijde ervaring weet Dominique perfect de vertaling te maken van de glamour wereld naar jouw badkamer. Want volgens Dominique geldt; wat voor de sterren goed werkt, doet dat ook voor jou. Niemand weet meer van een lip lacquer, fibre gel of highlighting powder dan Dominique. Klinkt dit voor jou nog als een vreemde taal? Kijk dan elke week de aflevering van hollands next top model en voordat je het weet ben jij je eigen make-up artiest.
Op deze pagina kun je elke week na de aflevering de tips van Dominique nog eens horen en meteen zien welke make-up producten hij gebruikt heeft. Koop direct je make-up online of in onze winkels.

aflevering 1 lippenstift

Het dragen van lipstick brengt ook de aandacht meer naar je lippen. Daarom is het fijn als je lippen er verzorgd uitzien. In de tutorial geeft Dominique hier een paar handige tips voor. Gebruik bijvoorbeeld één keer per week een lipscrub, om je lippen zacht te maken en losse velletjes te verwijderen.

 

lippenstift craft kraft kraft
lipverzorging lippenstift potlood spiegel


Bekijk hier alle producten uit aflevering 1


aflevering 2 lip laquer

Dominique geeft je handige tips hoe je de Lip lacquer perfect kunt aanbrengen met een primer en lipliner. Zo is de basis goed en blijft de gloss langer zitten. Wist je dat Lip laquer het ook goed doet op je wangen? Dominique onthult een echte make-up artist truc.De Lip lacquer is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren met hoge kleurintensiteit en een gloss finish voor € 4,50. Houd je niet van gloss, maar vind je een liquid lipstick wel fijn, kies dan voor de Matt lipcream, verkrijgbaar in tien verschillende kleuren

 

lippenstift craft kraft kraft
lip lacquer lip primer lip scrub lippotlood


Bekijk hier alle producten uit aflevering 2


aflevering 3 oogschaduw

Het geeft een mooi effect het Eyeshadow pencil te combineren met de Quattro eye oogschaduw. Hoe je dit mooi aanbrengt, legt Dominique in drie eenvoudige stappen uit. Quattro eye is verkrijgbaar in vijf verschillende kleurthema’s.Het eyeshadow pencil en de mono eyeshadows zijn verkrijgbaar in achttien kleuren.

 

lippenstift craft kraft kraft
primer kwasten oogschaduw oogpotlood


Bekijk hier alle producten uit aflevering 3