menu sluiten

nieuw schooljaar, nieuwe schoolspullenlijst

schooltas

Na een welverdiende zomervakantie staat voor scholieren toch altijd weer dat moment voor de deur waarbij ze terug de schoolbanken in moeten. Of je hier nu tegenop kijkt of stiekem wel weer zien in hebt, schoolspullen zijn altijd nodig. Wanneer je al op de middelbare school zit, weet je waarschijnlijk wel een beetje wat je kunt verwachten. Zo kun je bepaalde spullen makkelijk meerdere jaren gebruiken, terwijl je andere dingen elk jaar opnieuw koopt. Maar wanneer je van de basisschool voor het eerst naar de middelbare school gaat is dat soms nog wel eens wennen. Wat heb je nu echt nodig? Zijn er dingen die nodig lijken maar misschien overbodig zijn? Een spannende tijd breekt aan en HEMA helpt je daarom maar al te graag bij het verzamelen van de juiste schoolspullen.

schoolspullen lijst

Heb jij al helder wat je allemaal moet aanschaffen? Een notitieblok, een map, pennen, stiften, kaften en natuurlijk een schoolagenda. Maar misschien moet je ook nog wel een rekenmachine kopen, liniaal, een passer en een geodriehoek. Een nieuw schooljaar kan de nodige spanning met zich meebrengen. Om het jaar goed te starten en er zeker van te zijn dat je op je eerste schooldag alles in je rugzak hebt zitten, hebben we een handige schoolspullen lijst gemaakt die je kunt afvinken.

Wil je in jouw HEMA winkel nieuwe schoolspullen kopen? Neem dan deze handige checklist mee. Je kunt alvast aanvinken wat je nog van vorig jaar hebt liggen of wat je juist nodig hebt voor het nieuwe schooljaar. Handig! Heb je niet alles kunnen vinden in een van de HEMA winkels? Kijk dan op hema.nl/school-kantoor en bestel al je schoolspullen makkelijk en snel online. Bestel je voor 25.- of meer, dan kun je het ook nog eens gratis thuis laten bezorgen. En anders kun je het zonder bezorgkosten in de winkel laten bezorgen en daar je bestelling zelf afhalen.

Weet je welke spullen je nog nodig hebt? Dat is fijn. Leuk is dan om ook alvast na te denken van welke stijl je houdt, zodat je wat gerichter kunt zoeken. Je kunt bijvoorbeeld bewust kiezen voor een agenda in een effen kleur en die vervolgens zelf helemaal eigen maken met stickers en andere versieringen. Ditzelfde kun je ook met bijvoorbeeld schriften doen. Zo maak je je niet alleen klaar voor het aankomende schooljaar maar kun je ook lekker je creativiteit kwijt en ben je verzekerd van unieke schoolspullen die echt niemand anders heeft. Houd je liever van printjes en drukke toeters en bellen? Ook dat kan. Maak een keuze uit ons assortiment of ga ook hiervoor met eigen versieringen aan de slag.

schoolspullen

schoolspullen en meer voor een vliegensvlugge start van het jaar

Behalve voor schoolspullen heeft HEMA nog meer voor je in petto om het jaar vrolijk van start te gaan. Want behalve je agenda of kaftpapier kun je nog veel meer spullen opleuken. Nu kun je natuurlijk terecht in onze winkels en kant-en-klare producten aanschaffen maar je kunt je spullen ook zelf gaan customizen. HEMA heeft hiervoor eigen HEMA schooldesigns in het leven geroepen. Zorg dat je een printer, transferpapier en een strijkbout hebt en je kunt helemaal losgaan met onze designs.

HEMA school hack video’s
Behalve kant en klare items en onze eigen designs is er nog iets waarmee we je graag op weg helpen. Om het schooljaar makkelijker te laten af gaan hebben we leuke HEMA school hack video’s voor je gemaakt. Zo laten we je zien hoe je een bullet journal maakt, hoe je met sticky notes een kalender in elkaar knutselt of hoe je van je etui een leuke clutch maakt. Tot slot delen we ook nog een tip voor het maken van een spiekliniaal met je. Maare… dat blijft natuurlijk wel tussen ons he?

Twijfel je welke spullen je exact nodig hebt? Vaak is er vanuit de middelbare school zelf een overzicht beschikbaar met spullen die eerstejaars scholieren moeten aanschaffen. In principe heeft elke scholier deze spullen zelf nodig. Heb je toch nog twijfels over bepaalde items? Overleg dan met ouders van andere scholieren die dezelfde spannende tijd te wachten staat. Wissel tips uit of wacht de eerste week af en vraag op school om advies. Waar je ook naar op zoek bent, bij HEMA haal je alles in huis voor een geslaagd schooljaar. Shop je schoolspullen eenvoudig op hema.nl en laat je bestelling vanaf 25.- gratis bij je thuisbezorgen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkels om onze schoolcollectie te komen bekijken.

schoolspullen