vegan bodylotion

categorieën

filters

prijs
4 tot 4
5 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Bodylotion Vegan - Komkommer

bodylotion vegan - komkommer

Verzorgende bodylotion met amandelolie en aloë vera in een tube dat is gemaakt van 35% gerecyclede materialen. Verzorgende bodylotion met amandelolie en aloë vera in een tube dat is gemaakt van 35% gerecyclede materialen. Deze lotion is dermatologisch goedgekeurd en zonder minerale olie, kleurstoffen en siliconen, wat ook nog eens beter is voor je huid.

4.-

Bodylotion Vegan - Amandel

bodylotion vegan - amandel

Verzorgende bodylotion met amandelolie en aloë vera in een tube dat is gemaakt van 35% gerecyclede materialen. Deze lotion is dermatologisch goedgekeurd en zonder minerale olie, kleurstoffen en siliconen, wat ook nog eens beter is voor je huid.

4.-

Bodylotion Vegan - Granaatappel

bodylotion vegan - granaatappel

Hydraterende bodylotion met granaatappelextract en aloë vera in een tube dat is gemaakt van 35% gerecyclede materialen. Hydraterende bodylotion met granaatappelextract en aloë vera in een tube dat is gemaakt van 35% gerecyclede materialen. Deze lotion is dermatologisch goedgekeurd en zonder minerale olie, kleurstoffen en siliconen, wat ook nog eens beter is voor je huid.

4.-

Bodylotion Vegan - Naturel

bodylotion vegan - naturel

Verfrissende bodylotion met komkommerextract en aloë vera in een tube dat is gemaakt van 35% gerecyclede materialen. Verfrissende bodylotion met komkommerextract en aloë vera in een tube dat is gemaakt van 35% gerecyclede materialen. Deze lotion is dermatologisch goedgekeurd en zonder minerale olie, kleurstoffen en siliconen, wat ook nog eens beter is voor je huid.

4.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Bodylotion Vegan - Dode Zee

bodylotion vegan - dode zee

Revitaliserende bodylotion met dode zee mineralen, algenextract en natuurlijke silica scrubdeeltjes in een tube dat is gemaakt van 35% gerecyclede materialen. Deze lotion is dermatologisch goedgekeurd en zonder minerale olie, kleurstoffen en siliconen, wat ook nog eens beter is voor je huid. Tenminste 90% van natuurlijke oorsprong.

4.-