vouwgordijnen wit

categorieën

filters

prijs
117 tot 135
soort verduistering
dessin
maat
9 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Vouwgordijn Forli Wit (wit)

vouwgordijn forli wit

Wij adviseren vouwgordijnen chemisch te laten reinigen. Basic lichtdoorlatende gordijnstof gemaakt van katoen . Deze stof wordt gemaakt met ingestikte baleinen.

135.-

Vouwgordijn Rotterdam Wit (wit)

vouwgordijn rotterdam wit

Wij adviseren vouwgordijnen chemisch te laten reinigen. Basic 100% katoenen gordijnstof met stoere uitstraling. De stof is zowel in lichtdoorlatend als verduisterend verkrijgbaar.

117.-

maat
46106804
Vouwgordijn Amsterdam Wit (wit)

vouwgordijn amsterdam wit

Wij adviseren vouwgordijnen chemisch te laten reinigen. Basic 100% katoenen gordijnstof met stoere uitstraling. De stof is zowel in lichtdoorlatend als verduisterend verkrijgbaar.

117.-

Vouwgordijn Purmerend Wit (wit)

vouwgordijn purmerend wit

Luxe linnenlook transparante gordijnstof. Wij adviseren vouwgordijnen chemisch te laten reinigen. Deze stof wordt gemaakt met ingestikte baleinen.

135.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Vouwgordijn Calais Wit (wit)

vouwgordijn calais wit

Wij adviseren vouwgordijnen chemisch te laten reinigen. Het gordijn is gedeeltelijk geweven van recycled garen. Deze stof wordt gemaakt met ingestikte baleinen.

135.-

Vouwgordijn Vicenza Wit (wit)

vouwgordijn vicenza wit

Wij adviseren vouwgordijnen chemisch te laten reinigen. Deze stof wordt gemaakt met ingestikte baleinen. De stof heeft een mat effect en zeer fijne structuur.

135.-

Vouwgordijn Amsterdam Verduisterend Wit (wit)

vouwgordijn amsterdam verduisterend wit

Wij adviseren vouwgordijnen chemisch te laten reinigen. Een lichtglanzende lichtdoorlatende stof met een rijke structuur. Deze stof wordt gemaakt met ingestikte baleinen.

135.-

maat
46106700
Vouwgordijn Voile Java (wit)

vouwgordijn voile java

Wij adviseren vouwgordijnen chemisch te laten reinigen. Basic transprante stof met slub effect en loodveter. Deze stof wordt gemaakt met ingestikte baleinen.

135.-

Vouwgordijn Laren Wit (wit)

vouwgordijn laren wit

Wij adviseren vouwgordijnen chemisch te laten reinigen. Het linnen komt van de vlasplant welke in Frankrijk groeit en in België wordt geweven. Luxe 100% linnen lichtdoorlatende stof.

135.-