weekplanner magnetisch

categorieën

filters

prijs
4 tot 10
papiergewicht
5 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Weekplanner Magnetisch

weekplanner magnetisch

De planner heeft een bloemen dessin. Een weekplanner met 60 pagina's met alle dagen van de week, zodat je per dag je afspraken kunt noteren. Aan de achterkant zitten magneetstrippen zodat je de planner aan een magneetbord of koelkast kunt hangen.

4.-

Weekplanner Magnetisch 21x28

weekplanner magnetisch 21x28

Een weekplanner met 60 vellen met daarop alle dagen van de week, zodat je steeds per dag al je afspraken kunt noteren. Aan de achterkant zitten twee magneetstrippen zodat je de planner aan een magneetbord of koelkast kunt hangen. Een weekplanner met 60 vellen met daarop alle dagen van de week, zodat je steeds per dag al je afspraken kunt noteren.

4.-

Magnetisch Whiteboard 60x30 Weekplanner

magnetisch whiteboard 60x30 weekplanner

Op de voorkant van het whiteboard staat een vakverdeling met alle dagen van de week en verschillende kleurvlakken voor de ochtend, middag en avond, waarop je de magneten kunt plaatsen. Hang deze magnetische weekplanner aan de wand met de twee haakjes en je hebt in één oogopslag de hele week in beeld. Er zit een stift met gum bij die je op de bovenkant van het bord kunt klemmen.

10.-

Weekplanner Magnetisch 21x29.5 60 Vel

weekplanner magnetisch 21x29.5 60 vel

Een weekplanner met 60 vellen met daarop alle dagen van de week, zodat je steeds per dag al je afspraken kunt noteren. Aan de achterkant zitten twee magneetstrippen zodat je de planner aan een magneetbord of koelkast kunt hangen. Aan de onderkant is ook nog ruimte om een to do lijstje te maken.

4.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Weekplanner Magnetisch A4 Kat En Bij

weekplanner magnetisch a4 kat en bij

Op de planner staan bijen, vlinders en een kat. De planner heeft aan de achterkant magneetstrippen zodat je hem aan een magneetbord, koelkast of stalen kast kunt hangen. Een weekplanner met 60 vellen papier waarop alle dagen van de week vermeld staan, zodat je per dag je afspraken kunt noteren.

4.-