afbeeldingen Clairette de Die - 0.75 L - 17394750 - HEMA
afbeeldingen Clairette de Die - 0.75 L - 17394750 - HEMA
afbeeldingen Clairette de Die - 0.75 L - 17394750 - HEMA
afbeeldingen Clairette de Die - 0.75 L - 17394750 - HEMA

over dit product

Deze mousserende wijn is fris, halfzoet en afkomstig uit het Rhône-gebied. Een verfijnde wijn met hints van lychee en bloemen en gemaakt van de druivensoorten Muscat en Clairette op bijzondere, traditionele wijze volgens de Méthode Dioise Ancestrale . Aangezien de bubbel licht zoetig is, kun je hem perfect combineren met desserts. De ideale drink temperatuur voor deze wijn is 5°C. De Methode Dioise Ancestrale is een techniek waarbij de most maandenlang langzaam gist in tanks onder een zeer lage temperatuur. Als er nog zon 55 gram suiker overblijft en niet in alcohol is omgezet, wordt het sap gefilterd in flessen gedaan om daar verder te gisten. Na een paar maanden wordt het laatste depot (bezinksel) uit de fles verwijderd, waarna de wijn in schone flessen wordt gebotteld. Clairette de Die is de bekendste wijn die gebruik maakt van deze bijzondere techniek.
2e halve prijs

Clairette de Die - 0.75 L

/eten-drinken/wijn/mousserende-wijn/clairette-de-die---0.75-l-17394750.html
8.50
per 3 stuks bestelbaar
voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis

over dit product

Deze mousserende wijn is fris, halfzoet en afkomstig uit het Rhône-gebied. Een verfijnde wijn met hints van lychee en bloemen en gemaakt van de druivensoorten Muscat en Clairette op bijzondere, traditionele wijze volgens de Méthode Dioise Ancestrale . Aangezien de bubbel licht zoetig is, kun je hem perfect combineren met desserts. De ideale drink temperatuur voor deze wijn is 5°C. De Methode Dioise Ancestrale is een techniek waarbij de most maandenlang langzaam gist in tanks onder een zeer lage temperatuur. Als er nog zon 55 gram suiker overblijft en niet in alcohol is omgezet, wordt het sap gefilterd in flessen gedaan om daar verder te gisten. Na een paar maanden wordt het laatste depot (bezinksel) uit de fles verwijderd, waarna de wijn in schone flessen wordt gebotteld. Clairette de Die is de bekendste wijn die gebruik maakt van deze bijzondere techniek.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje