linnen gordijnen

categorieën

filters

prijs
15 tot 30
kleur
soort verduistering
5 resultaten
sorteer op:
aanbevolen

linnen gordijnen kopen

Als je je huis af wilt maken of een ander uiterlijk wilt geven, kunnen gordijnen veel doen. Misschien denk je dat dit niet zo veel verschil zal maken, maar dat doet het wel degelijk. Raambekleding geeft namelijk meteen sfeer aan je huis, of dat nu in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer is. Bij HEMA hebben we allerlei soorten raambekleding, maar we zullen je hier meer vertellen over linnen gordijnen. Gordijnen van linnen zijn namelijk echte sfeermakers. Het fijne is ook nog eens dat linnen gordijnen vaak in neutrale kleuren beschikbaar zijn. Dat zorgt ervoor dat ze in bijna elk interieur passen. Kan jouw huis nog wel wat sfeer gebruiken of heb je raambekleding nodig voor jouw nieuwe woning? Lees dan gauw verder.


gordijnen van linnen op maat

Bij HEMA kun je allerlei raambekleding op maat bestellen: vouwgordijnen op maat, jaloezieën op maat, duo rolgordijnen op maat, maar ook linnen gordijnen op maat. Dat is handig, want zo weet je zeker dat alles goed past en dat je niet te veel bestelt. Ook voor ramen die geen standaard maat hebben kun je dan iets moois uitzoeken. Belangrijk hierbij is wel dat je de juiste maten weet van de plek waar je bijvoorbeeld linnen vitrage wilt hebben. Die maten kun je zelf opnemen met behulp van onze meetinstructies.


Heb je de maten paraat en ben je klaar om linnen gordijnen op maat te bestellen? Mooi, dan hoef je alleen nog te kiezen welke soort linnen gordijnen je wilt hebben. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren. Witte linnen gordijnen kunnen in elke ruimte. Vanwege de basic kleur zijn ze te combineren met vele andere tinten. Voor meer warmte kun je ook voor linnen gordijnen in de kleur naturel gaan. Je zult merken dat dit iedere ruimte net dat beetje extra sfeer geeft. Niet alleen in de zomer als je ze open hebt, maar ook in de winter. Kruip lekker op de bank, kaarsje aan, de linnen vitrage dicht en knusser dan dat wordt het niet. Bekijk ons assortiment om te ontdekken welke kleuren we op dit moment nog meer hebben.


Goed om te weten is dat onze linnen gordijnen gemaakt zijn van 100% linnen. Je kunt ze daarom niet wassen of trommeldrogen. Komen er onverhoopt kreukels in je linnen gordijnen? Dan kun je ze wel strijken tot 110 graden.


linnen vitrage bestellen

Wil je witte linnen gordijnen bestellen of wellicht linnen gordijnen in de kleur naturel? Kijk dan in een van onze winkels of online naar ons assortiment. Daar kun je alle kleuren vinden die we op dat moment hebben en een keuze maken. Gordijnen van linnen bestellen is dan een fluitje van een cent. In de winkel kijken we graag met je mee, en online is het een kwestie van de maten invullen. Bereken je online een offerte? Houd er dan rekening mee dat dit een indicatie is voor de prijs van jouw linnen gordijnen. In de winkel wordt alles nogmaals doorgenomen en komt er een definitieve offerte uitrollen. We helpen je graag.


Niet alleen linnen gordijnen geven sfeer, dat doen kaarsen, kussens, wanddecoratie, plaids en andere accessoires uiteraard ook. Bij HEMA vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken.