menu sluiten
 

samen sterk, echt HEMA
updates

Vind hier de meest recente updates betreffende onze maatregelen.
lees meer
Link
 

altijd heerlijk

Je kunt zoals altijd bij HEMA terecht voor vers brood uit onze bakkerij, een assorti aan broodbeleg en vele andere favoriete verse producten.
ontdek nu
Link
 

samen gezond

Om ons allemaal iets makkelijker aan de hygiënevoorschriften te houden, heeft HEMA een aantal onmisbare producten voor jou geselecteerd, zoals papieren zakdoekjes, handgel en voedingssupplementen.


shop nu
Link
 
 

lekker crea bea

Geen zin om stil te zitten of vierkante ogen te krijgen van de mobiele telefoon, laptopscherm of tv? Steek dan de handen uit de mouwen en ga eens lekker knutselen. Leuk met de kids. Wij hebben in ieder geval alle benodigdheden voor je.shop nu
Link
 

maak van je huis een thuis

Gezelligheid kent geen tijd. En geen moeite, want HEMA helpt je met het creëren van een gezellige sfeer met sfeervolle woondecoratie zoals kussentjes, kaarsen, vazen, planten en potten.
shop nu
Link
 

reinheid en regelmaat

Goed voor jezelf zorgen, dat is altijd belangrijk. En houdt niet op bij het wassen van de handen! HEMA heeft een uitgebreide lijn verzorgingsproducten met voor ieder wat wils. Een groot deel van de producten is ook nog eens vegan - goed voor de planeet, en goed voor jou.

shop nu
Link
 

verzorging voor je baby

Je baby verzorgen gaat de hele dag door; het is fijn om te weten dat HEMA je hierbij kan helpen met goede, handige en mooie producten. HEMA heeft alles wat je hiervoor nodig hebt voor je op een rij gezet.shop nu
Link

 

alles voor samen thuis