ontwerp je wijnetiket

3 artikelen
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • gratis afhalen en retour in de winkel
  • terugbrengen tot 30 dagen
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • gratis afhalen en retour in de winkel
  • terugbrengen tot 30 dagen
3 artikelen

ontwerp je eigen wijnetiket

Bij HEMA vind je makkelijk originele cadeaus. Met onze cadeautips kun je vrienden, familieleden en collega's verrassen. Zo hoef je nooit meer lang te twijfelen over een goed cadeau idee. Veel mensen geven anderen graag een goede fles wijn cadeau. Bijvoorbeeld een van de bekroonde wijnen van HEMA. Een lekkere fles wijn is natuurlijk altijd goed, maar je kunt je een verjaardag of ander feestje nog leuker maken met onze cadeautips voor originele cadeaus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke fles wijn met een uniek zelfgemaakt wijnetiket? Op hema.nl kun je heel makkelijk zelf een etiket ontwerpen. Zet er een persoonlijk bericht of een leuke foto op. Zo heb je al snel een uniek wijn cadeau.

 

etiket ontwerpen: het ideale wijncadeau

Op hema.nl maak je heel snel een eigen wijnetiket voor een goede fles wijn. Dat kan witte wijn zijn, maar ook rode wijn of rose. Ook kun je een etiket ontwerpen voor een fles mousserende wijn. Heb je een fles uitgekozen, klik dan op de knop 'ontwerp' om te beginnen met het maken van je eigen wijnetiket. Zelf een etiket ontwerpen is makkelijker dan je denkt. Kies eerst een mooi kader voor je wijnetiket. Voor een persoonlijk resultaat kun je daarna zelf een foto uploaden. Snijd het formaat bij, zodat hij mooi op het wijnetiket past. Je kunt hem vergroten, verkleinen of centreren. Daarnaast kun je er tekst op zetten. Met een leuk filter maak je jouw persoonlijke wijn cadeau helemaal af. Als je klaar bent met het etiket ontwerpen, klik je op 'bestellen'. En gaan we voor jou aan de slag.

 

je eigen wijnetiket online bestellen

Een wijn cadeau bestellen met een zelf ontworpen wijnetiket is heel makkelijk op hema.nl. Nadat je klaar bent met je etiket ontwerpen hoef je alleen nog maar aan te geven hoe je jouw wijn cadeau wilt ontvangen. Ontwerp en bestel dit minimaal twee werkdagen voordat je je wijncadeau nodig hebt. Dan weet je zeker dat je de fles wijn met zelfgemaakt wijnetiket op tijd in huis hebt. Kies de HEMA winkel waar je de fles wilt ophalen of laat hem makkelijk thuisbezorgen. Je kunt je eigen adres invullen, maar ook dat van de ontvanger van het wijn cadeau. Dat is handig als je niet naar het feestje kunt gaan, maar toch iets leuks wilt geven. Is de jarige meer een bier liefhebber? Kies dan een leuk bierpakket of een fles speciaalbier in geschenkverpakking. Ook deze originele cadeaus zijn echt HEMA.