foam stickers

categorieën

filters

prijs
2 tot 4
diameter in cm
6 resultaten
sorteer op:
aanbevolen

foam stickers kopen bij HEMA

Knutselen is leuk voor jong en oud. Want wat is er nou leuker dan samen met je kind de mooiste knutselwerkjes te maken? Bij deze creatieve bezigheid mogen foam stickers natuurlijk niet ontbreken. Foam stickers zijn gemaakt van schuimrubber, waardoor het zacht aanvoelt en een 3D-effect geeft op het knutselwerkje. Je vrolijkt het papier in een mum van tijd om met de leukste figuurtjes. Bij HEMA kun je kiezen uit een ruim assortiment foamstickers. De stickers zijn geschikt vanaf 4 jaar, vanwege kleine onderdelen is er verstikkingsgevaar voor jongere kinderen.


foam stickers letters en cijfers op hema.nl

Je hebt bij ons de keuze uit foam stickers met letters, cijfers of vrolijke figuurtjes. Of kies voor de glitter stickers: deze geven je creatie net dat beetje extra. En het fijnste van alles? Je koopt de foam stickers natuurlijk voor een echt HEMA prijsje. De foam stickers zitten verpakt in een klein emmertje met handig hengsel, waardoor je ze ook gemakkelijk weer kunt opbergen zonder rommel achter te laten. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s. Zo hebben we foam stickers van dieren, waaronder olifanten, schildpadden en katten of glitter stickers in sprookjesthema met toverstafjes, vlinders en kronen. Leren lezen wordt een feestje met de foam stickers met letters en cijfers in verschillende kleuren en is je kind meer fan van bloem, vlinders of hartjes, dan kun je uiteraard ook bij HEMA terecht. Ben je zelf ook een creatieveling, maar zoek je iets meer uitdaging in het knutselen dan het meehelpen met knippen en plakken? Bekijk dan eens onze kleurboeken voor volwassenen. Met de boeken met vele creatieve tekeningen van onder andere mandala’s, ben je uren zoet.


foamstickers om elk knutselwerkje op te vrolijken

Knutselen is leuk op een regenachtige zondagmiddag, of als bezigheid een uurtje tussendoor. Wil je goed uitpakken, dan kun je met glitters knutselen. HEMA verkoopt knutselzakjes met losse glitters of glitter stiften. Wil je niet te veel rommel in huis, maar wel samen creatief bezig zijn? Pak er dan een leuk kleurboek bij met een bak met stiften en potloden. Plak er een paar mooie foam stickers op en de kleurplaat is helemaal af. En ook niet onbelangrijk om te weten: Bij onze producten gemaakt van hout en papier hanteren we de standaarden van het Forest Stewardship Council (FSC). Deze standaard garandeert dat er geen illegale kap plaatsvindt en dat de ecosystemen van de bossen waar het hout gekapt wordt behouden blijven. Bijna al onze hout- en papierproducten dragen inmiddels dit keurmerk. Zo bestel je met een gerust gevoel jouw knutselbenodigdheden op hema.nl, waarna wij het snel bij je komen bezorgen. Je kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze ruim 500 HEMA-winkels om ons ruime aanbod te komen bekijken.