kinderboekjes 3 jaar

categorieën

filters

prijs
10 tot 27
leeftijd
6 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Takkie Boekje

takkie boekje

De Fiep Westendorp foundation steunt vooral projecten voor kinderen die het om wat voor redenen ook moeilijk hebben of wel wat extra geluk gebruiken kunnen. Boek met harde kaft en zwart wit illustraties over de avonturen van Jip en Janneke. Met de aankoop van Jip en Janneke producten bij HEMA steun je de kinderprojecten van de Fiep Westendorp Foundation.

10.-

Boek Jip & Janneke - Vriendjes Voor Altijd

boek jip & janneke - vriendjes voor altijd

Een vrolijke bundel met de mooiste voorleesverhalen over dieren. Als Janneke ziek is, gaat Jip meteen op bezoek, en als Jip zijn eten niet op kan, verzint Janneke een list. Met de iconische illustraties in zwart wit van Fiep Westendorp.

10.-

Boek Jip & Janneke - Allemaal Dieren

boek jip & janneke - allemaal dieren

Het lammetje moet terug naar zijn moeder! Een vrolijke bundel met de mooiste voorleesverhalen over dieren. Met de iconische illustraties in zwart wit van Fiep Westendorp.

10.-

Boek Jip En Janneke

boek jip en janneke

Een groot verzamelbundel boek met alle avonturen over Jip en Janneke. Met veel afbeeldingen in het zwart wit, maar ook in kleur. Wat is jouw lievelingsverhaaltje?

27.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Boek Jip En Janneke - Kom Je Spelen

boek jip en janneke - kom je spelen

Als Janneke een nieuwe bal heeft wil Jip ermee voetballen. Schmidt & Fiep Westendorp met de mooiste voorleesverhalen over samen spelen. Dit is een vrolijke bundel van Annie M.G.

10.-

Boek Jip En Janneke - Een Heel Jaar Feest

boek jip en janneke - een heel jaar feest

Dit is een vrolijke bundel van Annie M. G. Schmidt & Fiep Westendorp met de mooiste voorleesverhalen over feestdagen en de vier seizoenen. Als ze geen bloemen plukken in hun eigen tuintje, maken ze een sneeuwpop, of kunnen ze juist zwemmen in de zee. Met de iconische illustraties in zwart-wit van Fiep Westendorp.

10.-