kinderboekjes 3 jaar

categorieën

filters

prijs
7 tot 28
leeftijd
8 resultaten
sorteer op:
aanbevolen
Takkie Boekje

takkie boekje

De Fiep Westendorp foundation steunt vooral projecten voor kinderen die het om wat voor redenen ook moeilijk hebben of wel wat extra geluk gebruiken kunnen. Boek met harde kaft en zwart wit illustraties over de avonturen van Jip en Janneke.

10.-

Boek Jip En Janneke

boek jip en janneke

Een groot verzamelbundel boek met alle avonturen over Jip en Janneke. Met veel afbeeldingen in het zwart wit, maar ook in kleur. Wat is jouw lievelingsverhaaltje?

28.-

Boek Jip & Janneke - Allemaal Dieren

boek jip & janneke - allemaal dieren

Het lammetje moet terug naar zijn moeder! Een vrolijke bundel met de mooiste voorleesverhalen over dieren. Met de iconische illustraties in zwart wit van Fiep Westendorp.

10.-

Boek Jip & Janneke - Vriendjes Voor Altijd

boek jip & janneke - vriendjes voor altijd

Een vrolijke bundel met de mooiste voorleesverhalen over dieren. Als Janneke ziek is, gaat Jip meteen op bezoek, en als Jip zijn eten niet op kan, verzint Janneke een list. Met de iconische illustraties in zwart wit van Fiep Westendorp.

10.-

  • voor 22:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • gratis thuisbezorgd vanaf 25.-
  • afhalen in 500+ HEMA winkels
Jip En Janneke Boek - Janneke

jip en janneke boek - janneke

Als je Jip & Janneke artikelen bij HEMA koopt, ondersteun je daarmee de kinderprojecten van de Fiep Westendorp Foundation. Een kartonboek met verhaaltjes en illustraties over wat Jip op een dag doet. Deze zijn bestemd voor kinderen die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben of wel wat extra geluk kunnen gebruiken.

7.-

Boek Jip En Janneke - Kom Je Spelen

boek jip en janneke - kom je spelen

Als Janneke een nieuwe bal heeft wil Jip ermee voetballen. Schmidt & Fiep Westendorp met de mooiste voorleesverhalen over samen spelen. Dit is een vrolijke bundel van Annie M.G.

10.-

Jip En Janneke Boek - Jip

jip en janneke boek - jip

Een kartonboek met verhaaltjes en illustraties over wat Jip op een dag doet. Deze zijn bestemd voor kinderen die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben of wel wat extra geluk kunnen gebruiken.

7.-

Boek Jip En Janneke - Een Heel Jaar Feest

boek jip en janneke - een heel jaar feest

Op Takkie en Siepie natuurlijk, maar ook op het egeltje dat ze in de tuin vinden en op de apen in de dierentuin. Met de iconische illustraties in zwart-wit van Fiep Westendorp. Een vrolijke bundel met de mooiste voorleesverhalen over dieren.

10.-