gebak afhalen in een HEMA filiaal

gebak afhalen
Heb je iets te vieren of heb je gewoon zin in taart? Bestel je favoriete gebak op hema.nl en haal je bestelling af bij een HEMA in de buurt. Wij bezorgen het in al onze winkels met een gebakafdeling. Bestel het gebak maximaal 14 dagen en minimaal 2 dagen van tevoren.

Zodra jouw gebaksbestelling klaarligt in de winkel, krijg je een e-mail waarmee je jouw bestelling af te halen. De openingstijden voor het ophalen van je gebak zijn als volgt:

Ma – vrij: 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten
 

Kijk hier voor de meest gestelde vragen over het bestellen van gebak online.

Het is mogelijk om je gebaksbestelling online volledig te betalen. Dat betekent dat je in de winkel geen transactie meer hoeft te voldoen. Onze medewerkers zullen het gebak dat voor jou klaarligt pakken, en jij kunt dit dan direct meenemen naar huis. Zo beperk je de interactie tot een minimum, maar heb je wel een heerlijke taart.

Bij het afhalen van je gebak is het belangrijk je orderbevestiging bij de hand te hebben. Deze wordt direct na het doen van je bestelling naar je e-mailadres gestuurd. Onze medewerkers zullen op basis van deze orderbevestiging jouw gebak uit de koeling halen, waarna jij heerlijk kunt gaan genieten van het gebak.

bekijk ons gebak


Taart voor later cadeau doen? Geef een HEMA appeltaart digitaal.

 

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje