hoe bestel of annuleer je (foto)gebak

hoe kan ik mijn gebaksbestelling wijzigen of annuleren?
Tijdens het bestellen kun je altijd nog artikelen verwijderen of toevoegen. Maar heb je de order definitief gemaakt, dan kun je geen wijzigingen meer doorvoeren.Wil je je gebaksbestelling annuleren? Neem dan contact op met onze klantenservice. Houd je ordernummer bij de hand zodat we je bestelling snel kunnen terugvinden. Je aanbetaling of volledige betaling wordt binnen 14 dagen teruggestort. Je kunt een gebaksbestelling uiterlijk 2 dagen voor leverdatum tot 21.00 uur 's avonds annuleren.

 

besteld voor gebak annuleren uiterlijk
maandag zaterdag 18:00 uur
dinsdag zaterdag 18:00 uur
woensdag maandag 21:00 uur
donderdag dinsdag 21:00 uur
vrijdag woensdag 21:00 uur
zaterdag donderdag 21:00 uur

Heb je anoniem besteld, zonder HEMA account, dan kun je alleen tijdens kantoortijden telefonisch annuleren via onze klantenservice.

 

hoe bestel je (foto)gebak
Online gebak bestellen en afhalen kan bij een van de ruim 300 HEMA winkels met een gebakafdeling. En in een klein aantal winkels kun je zelfs afhalen op zondag. Je plaatst je bestelling maximaal 14 en minimaal 2 dagen van tevoren en geeft zelf aan op welke datum je het gebak komt ophalen.

 

besteld voor 23:00 uur op afhalen zodra de winkel open gaat op
maandag woensdagochtend
dinsdag donderdagochtend
woensdag vrijdagochtend
donderdag zaterdagochtend
vrijdag zondag* of maandagochtend
zaterdag maandagochtend

Voor een gebakbestelling geldt dat je een aanbetaling doet van 50%. Je kunt je bestelling ook 100% betalen. Heb je ook andere artikelen in je winkelmandje gedaan? Dan geldt de aanbetaling of betaling ook voor deze artikelen.

Zo gauw de winkel open gaat, staat de bestelling voor je klaar op de gebakafdeling van jouw HEMA winkel naar keuze. Bij de afhandeling willen we graag de orderbevestiging zien, dus vergeet deze niet mee te nemen. Omdat alle HEMA taarten dagelijks vers gemaakt worden, kunnen we je bestelling niet bewaren tot de volgende dag. Houd de sluitingstijd van de winkel dus in de gaten. Je kunt ook bij de gebakafdeling in een HEMA winkel een bestelling plaatsen.

 

fototaart bestellen
Omdat je de fototaart zelf ontwerpt, kun je deze alleen via de website bestellen. Tijdens het ontwerpen kan het zijn dat je een kwaliteitsaanduiding over de foto ziet: ‘lage kwaliteit’. Dit heeft natuurlijk consequenties voor het eindproduct, een slechte foto geeft ook een slecht eindresultaat.

 

Beter is het om dit aan te houden:

  • gebruik een foto van 1128x739 pixels voor een fototaart 15 personen
  • gebruik een foto van 1636x1099 pixels voor een fototaart 30 personen
  • gebruik een foto van 1033x1010 pixels voor een harttaart
  • gebruik een foto van 1063x1063 pixels voor de bovenkant van een 3D fototaart 9 personen
  • gebruik een foto van 1000x1000 pixels voor de zijkant van een 3D fototaart 9 personen
  • gebruik een foto van 526x207 pixels voor 6 fototompouces (met dezelfde opdruk)
  • gebruik een foto van 245x207 pixels voor 12 mini fototompouces (met dezelfde opdruk)

Om een mooie scherpe foto te kunnen garanderen raden we aan om een foto van minimaal 1 mb te gebruiken.

 

juridische informatie over de afbeelding en/of tekst op je fotoartikel
De klant verplicht zich ertoe geen afbeelding(en) en/of tekst(en) aan te leveren die in strijd zijn met de wet, goede zeden of openbare orde, of die een religieuze inhoud hebben. Hieronder verstaat HEMA (in ieder geval): afbeeldingen van onbedekte geslachtsdelen, afbeeldingen van expliciete seksuele handelingen of symbolen, weergave(n) van seksuele/godslasterende/discriminerende termen, afbeeldingen en/of teksten, symbolen en/of personen gerelateerd aan discriminerende/terroristische/religieuze bewegingen/politieke gezindheid. 

HEMA is vrij te beoordelen om een afbeelding en/of tekst vanwege bovenstaande redenen af te wijzen. HEMA behoudt zich het recht voor om de gekozen afbeelding en/of tekst op andere dan de hierboven genoemde redenen af te wijzen. In geval van een afwijzing van de afbeelding en/of tekst, zal HEMA trachten de klant te berichten omtrent de afwijzing. Over een eventuele reden van afwijzing wordt niet gecorrespondeerd.

De gekozen afbeelding en/of tekst is voor risico van de klant en HEMA is voor de gevolgen hiervan (waaronder een mogelijke afwijzing) niet aansprakelijk. De uiteindelijke afbeelding en/of tekst op het fotoartikel kan qua kleur en beeldkwaliteit verschillen met de ingezonden afbeelding en/of tekst.
 

 

klachten
Wij adviseren je je klacht over gebak te bespreken in de winkel waar je het gebak hebt gekocht of afgehaald. De medewerk(st)er van de klantenservice zal je klacht beoordelen en samen met jou naar een passende oplossing zoeken.


bekijk ons gebak

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje