kortingscode bij HEMA

 

acties met kortingscode

Op hema.nl vind je een heleboel leuke en handige artikelen voor fijne prijsjes. Regelmatig hebben we online acties, waarmee je al die leuke spulletjes nóg voordeliger kunt kopen. Soms is dat in de vorm van een HEMA kortingscode, die je tijdens het bestelproces kunt invullen en waarmee je een bepaald kortingspercentage of bedrag korting krijgt op je bestelling. De kortingscodes van HEMA worden altijd op hema.nl gecommuniceerd, zodat je nooit een actiecode hoeft te missen.

altijd 10% korting met de HEMA zorgverzekering

Heb jij de HEMA zorgverzekering? Dan ontvang je het hele jaar door 10% korting op bijna al je HEMA aankopen, zowel online als in de winkel. Lees verder over de zorgverzekering van HEMA.

 

acties zonder kortingscode

Naast acties met kortingscodes heeft HEMA ook ook regelmatig acties op specifieke artikelen of categorieën. Hiervoor heb je geen actiecode of kortingscode van HEMA nodig, maar de korting wordt direct en automatisch in je winkelmandje verrekend.

Bijvoorbeeld rompertjes 3+1 gratis, 25% korting op woonaccessoires of wijn gratis thuisbezorgd. Hieronder kun je doorklikken naar alle actuele acties binnen onze verschillende categorieën. Zo hebben we leuke acties voor woonliefhebbers en voor mensen die gek zijn op fashion, maar ook op onze food- en kookartikelen hebben we regelmatig voordelige acties lopen. Hopelijk zit er iets leuks voor je bij!

 

kortingscode HEMA voor kind
kortingscode HEMA baby

 

kortingscode HEMA voor dames
kortingscode HEMA voor heren

 

kortingscode HEMA voor wonen en slapen
kortingscode HEMA voor koken en tafelen

 

kortingscode HEMA voor eten en drinken
kortingscode HEMA mooi en gezond

 

kortingscode HEMA voor vrije tijd en kantoor
kortingscode HEMA alle aanbiedingen