HEMA gebak voor bedrijven, vanaf 30.-

feestje op kantoor
Als je als bedrijf wat te vieren hebt wordt het nog feestelijker met HEMA-gebak. Bij HEMA kun je gebak bestellen voor elke gelegenheid, dus ook voor op je werk, een evenement of voor je relaties. Met je eigen foto, het bedrijfslogo en/of een persoonlijke boodschap maak je jouw traktatie helemaal af. En indien gewenst leveren we je gebak tegelijkertijd op meerdere adressen af. Je kunt als bedrijf al vanaf 30.- gebak bestellen; afhankelijk van het aflevertijdstip zijn de bezorgkosten vanaf 10.19 per afleveradres. Indien je als bedrijf voor meer dan 200.- gebak bestelt per afleveradres bezorgen we gratis.

hoe werkt het?

  • Alle informatie over bestellen, het aanleveren van foto’s, bezorgen en facturatie vind je onder deze link.
  • Maak voor het fotogebak en/of fotochocolade eerst zelf een ontwerp en sla deze op als jpg-bestand.
  • Download de Excel-bestellijst.
  • Vul de bestellijst in en sla deze op.
  • Mail deze bestellijst en het bestand van je ontwerp(en) via de koppeling in de bestellijst naar  onze verkoopafdeling.

Alle aanvragen worden alleen tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag behandeld. Wil je er zeker van zijn dat je de bestelling op tijd hebt, bestel dan minimaal 3 werkdagen van tevoren.


betaling 
Alle prijzen zijn excl. BTW. Je ontvangt achteraf een factuur van HEMA, die je binnen 30 dagen na de factuurdatum kunt betalen.