menu sluiten

rookworst 250gram

2.50
/eten-drinken/snacks/rookworst/rookworst-250gram-27801301.html Dit product is alleen beschikbaar in HEMA winkels via de bel & bestel methode. De actuele voorraad van de rookworst in de winkel is niet zichtbaar via de knop ‘winkelvoorraad’. Wie kent hem niet, de HEMA rookworst! Jaarlijks worden er wel 10 miljoen verkocht. Al sinds 1936 worden onze rookworsten op ambachtelijke wijze bereid en 7 uur gerookt boven een vuurtje van beuken- en eikenhout. De receptuur van onze rookworst is uniek voor HEMA. Met een lekker knapperig velletje en sappig vlees. Heerlijk in soep, bij stamppot of gewoon zo uit de hand. Gemaakt met alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Bereidingswijze: De worst minimaal 20 minuten garen in een pan met heet, maar niet kokend, water. Niet in prikken. Na bereiden uit de pan halen en 1 minuut laten rusten.
2.50
het aantal
online niet op voorraad, bekijk de winkelvoorraad
  • bel & bestel bij jouw lokale HEMA
  • haal je bestelling 4 uur later gratis op
  • betaal contactloos bij ophalen
rookworst 250gram - 27801301 - HEMA
rookworst 250gram
2.50
extra informatie

over dit product

Dit product is alleen beschikbaar in HEMA winkels via de bel & bestel methode. De actuele voorraad van de rookworst in de winkel is niet zichtbaar via de knop ‘winkelvoorraad’.

Wie kent hem niet, de HEMA rookworst! Jaarlijks worden er wel 10 miljoen verkocht. Al sinds 1936 worden onze rookworsten op ambachtelijke wijze bereid en 7 uur gerookt boven een vuurtje van beuken- en eikenhout. De receptuur van onze rookworst is uniek voor HEMA. Met een lekker knapperig velletje en sappig vlees. Heerlijk in soep, bij stamppot of gewoon zo uit de hand. Gemaakt met alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Bereidingswijze:
De worst minimaal 20 minuten garen in een pan met heet, maar niet kokend, water. Niet in prikken. Na bereiden uit de pan halen en 1 minuut laten rusten.

  • *: bel & bestel
  • gewicht (gram): 250
  • artikel nummer: 27801301

ingrediënten en allergie-informatie

bel & bestel

winkel in de buurt

gratis

Gratis vanaf ieder bedrag

Bel de HEMA winkel bij jou in de buurt en geef je bestelling door. Je kunt je bestelling 4 uur later al ophalen in een door jou gekozen tijdvak. Betaal contactloos bij het ophalen van je bestelling.

Bel & bestel is gratis vanaf ieder bedrag. Wil je meer weten? Kijk hier voor meer informatie.