menu sluiten

rookworst 250gram

3.
/eten-drinken/snacks/rookworst/rookworst-250gram-27801301.html Wie kent hem niet, de HEMA rookworst! Jaarlijks worden er wel 10 miljoen verkocht. Al sinds 1936 worden onze rookworsten op ambachtelijke wijze bereid en 7 uur gerookt boven een vuurtje van beuken- en eikenhout. De receptuur van onze rookworst is uniek voor HEMA. Met een lekker knapperig velletje en sappig vlees. Heerlijk in soep, bij stamppot of gewoon zo uit de hand. Gemaakt met alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Bereidingswijze: De worst minimaal 20 minuten garen in een pan met heet, maar niet kokend, water. Niet in prikken. Na bereiden uit de pan halen en 1 minuut laten rusten.
3.
alleen verkrijgbaar in de winkels
rookworst 250gram - 27801301 - HEMA
rookworst 250gram online niet op voorraad, bekijk de winkelvoorraad
3.
extra informatie

over dit product

Wie kent hem niet, de HEMA rookworst! Jaarlijks worden er wel 10 miljoen verkocht. Al sinds 1936 worden onze rookworsten op ambachtelijke wijze bereid en 7 uur gerookt boven een vuurtje van beuken- en eikenhout. De receptuur van onze rookworst is uniek voor HEMA. Met een lekker knapperig velletje en sappig vlees. Heerlijk in soep, bij stamppot of gewoon zo uit de hand. Gemaakt met alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Bereidingswijze:
De worst minimaal 20 minuten garen in een pan met heet, maar niet kokend, water. Niet in prikken. Na bereiden uit de pan halen en 1 minuut laten rusten.

  • artikel nummer: 27801301

ingrediënten en allergie-informatie

alleen in de winkels

Dit artikel is alleen in onze winkels te koop. Om te kijken of er voorraad is in jouw HEMA, bekijk je hier de winkelvoorraad. Je kunt jouw winkel bellen of appen, het artikel bestellen en vaak al dezelfde dag ophalen. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.