wijn

4 artikelen
sorteer op:
4 artikelen
filters
filter en sorteer
alles verwijderen
Neleman monastrell cabernet sauvignon - 0,75 L - 17370111 - HEMA laden
vegan

Neleman monastrell cabernet sauvignon - 0,75 L

"De cassisgeur, de deftigheid van de cabernet, met de zonnige geuren, de knoestige smaken van de monastrell, ze vormen hier een perfecte eenheid." - Harold HamersmaEen zeer toegankelijke wijn met veel sappig, rood fruit, aroma’s van jam en bosbessen en een lichte kruidigheid. Door de ronde en zachte smaak is Neleman Monastrell-Cabernet Sauvignon makkelijk in te zetten bij veel verschillende gerechten. In de smaak zijn ook wat kruiden, peper en zoethout terug te vinden. Heerlijk bij pasta, lichte vleesgerechten en verschillende kaassoorten. Nu op dronk, geen bewaarwijn. Maximaal 2 tot 3 jaar na de oogst te gebruiken. Bij Neleman maken ze wijnen die 100% biologisch en 100% vegan zijn. Dat doen ze met liefde én met een boodschap: maak de wereld mooier en drink betere wijn. Want biologische wijn is beter voor de planeet. Beter voor de bijen. Beter voor jou. lees meer
  • land van herkomst: Spanje
  • wijnstreek: Valencia
  • druivensoort: monastrell, cabernet sauvignon
  • smaakprofiel: zacht & zwierig
per 6 stuks bestelbaar
6.99

Clairette de Die - 0.75 L

Deze mousserende wijn is fris, halfzoet en afkomstig uit het Rhône-gebied. Een verfijnde wijn met hints van lychee en bloemen en gemaakt van de druivensoorten Muscat en Clairette op bijzondere, traditionele wijze volgens de Méthode Dioise Ancestrale . Aangezien de bubbel licht zoetig is, kun je hem perfect combineren met desserts. De ideale drink temperatuur voor deze wijn is 5°C. De Methode Dioise Ancestrale is een techniek waarbij de most maandenlang langzaam gist in tanks onder een zeer lage temperatuur. Als er nog zon 55 gram suiker overblijft en niet in alcohol is omgezet, wordt het sap gefilterd in flessen gedaan om daar verder te gisten. Na een paar maanden wordt het laatste depot (bezinksel) uit de fles verwijderd, waarna de wijn in schone flessen wordt gebotteld. Clairette de Die is de bekendste wijn die gebruik maakt van deze bijzondere techniek. lees meer
  • land van herkomst: Frankrijk
  • wijnstreek: Rhône
  • druivensoort: clairette, muscat
  • smaakprofiel: speels & sprankelend
per 3 stuks bestelbaar
8.49

Tesoruccio Montepulciano dAbruzzo 0.75L

“Montepulciano met geen andere pretenties dan gewoon lekker zijn. Rinse kersen, kleine besjes, frisse zuren. Pastaatje paddenstoelen erbij en dan ben je helemaal lekker bezig. - Harold HamersmaDe Tesoruccio Montepulciano dAbruzzo is een robijnrode wijn met de smaak van rood fruit, zoals bessen, kersen en vijg. Deze wijn gemaakt van 100% Montepulciano-druiven is afkomstig uit de heuvels rond het stadje Ortona, aan de Adriatische kust, net ten zuiden van Pescara. lees meer
  • land van herkomst: Italië
  • wijnstreek: Abruzzen
  • druivensoort: montepulciano
  • smaakprofiel: zacht & zwierig
per 6 stuks bestelbaar
7.99

luna argenta appassite bianco - 0.75 L

"Zoete abrikoos, rijpe perzik, ananas, muskaatdruiven, mango, bakbanaantjes en toch - verrassend - een frisse finale." - Harold HamersmaEen droge witte wijn met een klein zoetje, heerlijk in balans en harmonieus met een verrassende afdronk. Deze Siciliaanse wijn wordt gemaakt van de Chardonnay, Sauvignon en Cataratto druiven. Een gedeelte van de druiven van de Luna Argenta-wijnen worden minstens drie weken gedroogd in kleine houten kisten, voordat ze geperst worden. Dit is de appassimento-stijl. Hierdoor worden de aromas en suikers van de druiven geconcentreerd, wat de wijnen hun speciale fluweelzachte, intense smaak en hun unieke karakter geeft. lees meer
  • land van herkomst: Italië
  • wijnstreek: Sicilië
  • druivensoort: chardonnay, sauvignon blanc, cataratto
  • smaakprofiel: rond & rijk
per 6 stuks bestelbaar
9.69