shop met korting bekijk alle aanbiedingen

1 aprilgrappen

rookworst - HEMA

Van binnenste-buiten-boxershort tot rookworstvlaai: HEMA houd wel van een grapje. Op deze pagina vind je een compilatie van onze 1 april-inhakers door de jaren heen.

binnenstebuiten boxershort - HEMA

de binnenstebuiten-boxershort

Waarom zou je een onderbroek maar één dag dragen, als het ook twee dagen kan? Dit nieuwe model boxershort van revolutionair reversible bamboe-biokatoen heeft geurremmende, vochtabsorberende en vlekverminderende eigenschappen. En een extra dag draagcomfort betekent minder was, dus beter voor het milieu!

 

opblaasrookworst

Deze opblaasrookworst doet het heel goed op vakantie. Heerlijk om op te dobberen in de zee of het zwembad. Maar neem er niet per ongeluk een hapje van, want dan gaat 'ie lek.

 

rookworst dekbedovertrek

Onder dit dekbedovertrek kun je rookworsten tellen, in plaats van schaapjes wanneer je niet kunt slapen. Slaap lekker.

 

rookworst foute kersttrui

Deze limited edition foute kersttrui met rookworstprint uit de MOAM-voor-HEMA-collectie was een echte hit. Heerlijk warm en écht HEMA.

 

houten rookworst

Deze houten rookworst past goed in elk kinderkeukentje. Met het speelgoedmesje snijdt je hem gemakkelijk door, zodat je aan iedereen een stukje kunt trakteren. Niet echt opeten, hoor!

 

rookworstsokken

Naast de rookworst boxershort, kun je bij HEMA ook je voeten in rookworsten hullen. Met onze fantastische rookworstsokken . Ze zitten heerlijk en met dit printje val je zeker op.

 

rookworst USB-stick

Deze USB-stick in de vorm van een rookworst bewaart al jouw belangrijke bestanden voor je. Helaas is 'ie niet eetbaar.

 

rookworst dierenspeeltje

Dat ook huisdieren dol zijn op onze rookworst, bewijst dit bijtspeeltje met piepgeluid in de vorm van een rookworst wel. Goed voor uren speelplezier.