1 aprilgrappen

Van binnenste-buiten-boxershort tot rookworstvlaai. En van een eigen dierenpark tot doorgroeirompers voor volwassenen: HEMA houdt wel van een grapje. Op deze pagina vind je een verzameling van al onze 1 april-inhakers door de jaren heen.

1 aprilgrap 2023 - HEMA

2023: de doorgroeiromper

Waarom hebben jullie die fijne babykleding niet ook voor volwassenen?“ krijgen wij vaak te horen. En daar hebben jullie eigenlijk wel een punt. Daarom introduceren wij: de doorgroeiromper voor volwassenen. Met comfortabele drukknoopjes aan de onder- én zijkant, gemaakt van extra rekbare ribstof. Zodat deze nog jaren lang mee kan groeien. En is het niet in de lengte, dan is het wel in de breedte.

1 aprilgrap 2022 - HEMA

2022: de binnenstebuiten-boxershort

Waarom zou je een onderbroek maar één dag dragen, als het ook twee dagen kan? Dit nieuwe model boxershort van revolutionair reversible bamboe-biokatoen heeft geurremmende, vochtabsorberende en vlekverminderende eigenschappen. En een extra dag draagcomfort betekent minder was. Win-win dus!

 

2020: tompoucebier

Na de tompouce deo, tompouce popcorn en veel andere tompouce-artikelen presenteert HEMA samen met botanische brouwer Lowlander Beer: tompoucebier! Een blond biertje in milkshake stijl, gebrouwen met vanille en framboos. Binnenkort verkrijgbaar.

 

2019: HEMA dierenpark

Het is bijna zover: HEMA dierenpark wordt geopend! Wees er als eerste bij en bestel je kaartjes vanaf volgende week via HEMA tickets. Meer weten? We vertellen je er alles over in deze video.

 

2018: camouflage paaseieren

Voor de doorgewinterde paaseizoekers heeft HEMA iets nieuws: camouflage paaseieren. Goed voor uren zoekplezier. Alleen deze week verkrijgbaar. Voor wie ga jij ze verstoppen?

2017: de rookworstvlaai

Eindelijk kunnen we hem toevoegen aan onze rookworstartikelen collectie: de rookworstvlaai! Een smakelijke, hartige vlaai, gevuld met stukjes rookworst, op een dun laagje originele HEMA hotdogsaus. De vlaai is afgewerkt met heerlijk krokante sesamzaadjes. In de video hiernaast laat onze bakker Paul je zien hoe deze overheerlijke vlaai wordt bereid.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee
artikel is toegevoegd aan je mandje