tompouce artikelen

tompouce - HEMA

Wie kent hem niet? Onze heerlijke, roze tompouce met een glanzend glazuurlaagje en een romige banketvulling? We verkopen deze HEMA held al sinds 1932 en jaarlijks gaan er wel 14 miljoen over onze toonbank. Het had echter maar weinig gescheeld of HEMA had dit iconische gebakje nooit in haar assortiment opgenomen. Volgens een aanhoudende legende dankt de HEMA gebaksafdeling haar bestaan namelijk aan een 'foutje' in een van onze restaurants. In 1932 had een verkoopchef te veel gebak besteld voor het restaurant. Uit pure wanhoop vroeg hij zijn manager of hij een stukje toonbank in de winkel mocht gebruiken om daar het gebak te presenteren. Dat mocht, en binnen een mum van tijd was al het gebak uitverkocht. De HEMA gebaksafdeling was geboren.

Over de smaak van de tompouce hoeven we natuurlijk niet te twisten. Maar misschien wel over de manier waarop je hem het beste kunt eten. Laat je hem heel en schuif je ‘m zo naar binnen? Of leg je de bovenste laag onderop, zodat je van alles gemakkelijk en zonder te knoeien een hapje kunt eten? Op de zijkant leggen kan ook. Dan kun je iedere laag met een vorkje zonder veel moeite doorsnijden. Je snapt het; zoveel mensen, zoveel manieren om onze tompouce te eten.
Naast het originele roze gebakje, heeft HEMA door de jaren heen ook veel artikelen verkocht die op de tompouce zijn geinspireerd. En dat doen we nog steeds. Niet alleen eetbare producten, maar ook gebruiksvoorwerpen. Kijk je mee?

tompoucebier

De Lowlander Tompouce Ale brengt een ode aan onze HEMA held; de tompouce. Romig vanille, frisse framboos en subtiele zoetheid maken deze milkshake style blonde ale een feestje!

tompouce boxershort

Dat onze tompouce niet alleen om op te eten is, bewijst onze herenboxershort met tompouce-print. Hij is gemaakt van lekker zacht katoen met stretch en zit héérlijk.

tompouce dekbedovertrek

Onder deze dekbedhoes kun je tompoucen tellen, in plaats van schaapjes wanneer je niet kunt slapen. Slaap lekker.

tompouce donut

De enige echte tompouce donut van HEMA. Hij is gevuld met onze heerlijke gele room en bovenop zit net zo'n glanzend laagje roze glazuur als op de originele HEMA tompouce.

tompouce showermousse

Na een heerlijke douche met deze tompouce douchemousse ruik jij weer heerlijk fris (en een tikkeltje zoet).

tompouce USB-stick

Deze USB-stick in tompoucevorm bewaart al jouw belangrijke bestanden voor je. Helaas is 'ie niet eetbaar.

tompoucevlaai

De enige echte HEMA tompouce vlaai. Een knapperige bodem, gevuld met romige banketvulling. En natuurlijk heeft 'ie een heerlijk laagje roze glazuur.

tompouce paasei

De HEMA tompouce in paaseivorm. Dit chocolade-eitje heeft twee soorten vulling; roze en geel en is omhuld met heerlijke melkchocolade.

tompouce tissues

Verkouden zijn is natuurlijk niet leuk, maar met deze tissuebox in de vorm van een tompouce wordt het ongemak wel iets draaglijker. De superzachte 3-laags tissues met aloë vera zijn heel zacht voor je huid.

tompouce gezichtsmasker

Wist je dat je een heerlijk zacht huidje krijgt van tompouces? Nou ja, van dit tompouce gezichtsmasker in ieder geval. Hij reinigt je huid en hydrateert tegelijkertijd. Voor een heerlijk momentje voor jezelf.

tompoucepopcorn

Naast zoete popcorn en zoute popcorn, is er ook popcorn met tompoucesmaak! Natuurlijk met een roze laagje, net als de originele tompouce. Dat wordt smullen!

tompouce sokken

Naast de tompouce boxershort, kun je bij HEMA ook je voeten in tompouces hullen. Met onze fantastische tompouce sokken. Ze zitten heerlijk en met dit printje val je zeker op.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee
artikel is toegevoegd aan je mandje