Eerlike wijn

De wijngaarden van Eerlike wijn liggen in de regio Breedekloof in Zuid-Afrika. Breedekloof is een bekende wijnregio in Zuid-Afrika van ongeveer 12.400 hectare. Het behoort tot de wijnregio Breede River Valley aan de West-Kaap. Dit gebied is zeer divers in bodem en klimaat en brengt een breed scala aan wijnen voort. De regio heeft een Mediterraan klimaat met warme, droge zomers en milde, natte winters.
wijngaarden Eerlike wijn
Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade is zowel een keurmerk als een wereldwijde beweging. In Nederland is Stichting Max Havelaar eigenaar van het Fairtrade keurmerk, ook bekend als het Max Havelaar keurmerk.
Fairtrade helpt boeren

Eerlike wijn Chardonnay
Een droge, volle wijn met verleidelijke aroma’s van citrus en tropisch fruit. Perfect als aperitief, maar ook de ideale partner bij salades, vis en gevogelte.
bestel de wijn in de online winkel

Eerlike wijn Shiraz Merlot
Een sappige rode Fairtrade wijn boordevol rode bessen, kersen, braam en een tikje kruidig. Je serveert deze bij de borrel, gegrilde vleesgerechten en bij Mediterrane gerechten met pasta en rijst.
bestel de wijn in de online winkel