wijn

2 artikelen
sorteer op:
2 artikelen
filters
filter en sorteer
alles verwijderen
Neleman monastrell cabernet sauvignon - 0,75 L - 17370111 - HEMA laden
vegan 2e halve prijs
goed idee

Neleman monastrell cabernet sauvignon - 0,75 L

"De cassisgeur, de deftigheid van de cabernet, met de zonnige geuren, de knoestige smaken van de monastrell, ze vormen hier een perfecte eenheid." - Harold HamersmaEen zeer toegankelijke wijn met veel sappig, rood fruit, aroma’s van jam en bosbessen en een lichte kruidigheid. Door de ronde en zachte smaak is Neleman Monastrell-Cabernet Sauvignon makkelijk in te zetten bij veel verschillende gerechten. In de smaak zijn ook wat kruiden, peper en zoethout terug te vinden. Heerlijk bij pasta, lichte vleesgerechten en verschillende kaassoorten. Nu op dronk, geen bewaarwijn. Maximaal 2 tot 3 jaar na de oogst te gebruiken. Bij Neleman maken ze wijnen die 100% biologisch en 100% vegan zijn. Dat doen ze met liefde én met een boodschap: maak de wereld mooier en drink betere wijn. Want biologische wijn is beter voor de planeet. Beter voor de bijen. Beter voor jou. lees meer
  • land van herkomst: Spanje
  • wijnstreek: Valencia
  • druivensoort: monastrell, cabernetsauvignon
  • smaakprofiel: zacht & zwierig
per 6 stuks bestelbaar
7.
Clairette de Die - 0.75 L - 17394750 - HEMA laden
2e doos halve prijs alleen online

Clairette de Die - 0.75 L

Deze mousserende wijn is fris, halfzoet en afkomstig uit het Rhône-gebied. Een verfijnde wijn met hints van lychee en bloemen en gemaakt van de druivensoorten Muscat en Clairette op bijzondere, traditionele wijze volgens de Méthode Dioise Ancestrale . Aangezien de bubbel licht zoetig is, kun je hem perfect combineren met desserts. De ideale drink temperatuur voor deze wijn is 5°C. De Methode Dioise Ancestrale is een techniek waarbij de most maandenlang langzaam gist in tanks onder een zeer lage temperatuur. Als er nog zon 55 gram suiker overblijft en niet in alcohol is omgezet, wordt het sap gefilterd in flessen gedaan om daar verder te gisten. Na een paar maanden wordt het laatste depot (bezinksel) uit de fles verwijderd, waarna de wijn in schone flessen wordt gebotteld. Clairette de Die is de bekendste wijn die gebruik maakt van deze bijzondere techniek. lees meer
  • land van herkomst: Frankrijk
  • wijnstreek: Rhône
  • druivensoort: clairette, muscat
  • smaakprofiel: speels & sprankelend
per 3 stuks bestelbaar
8.50