HEMA loves difrax

HEMA loves Difrax

 

In samenwerking met Difrax introduceert HEMA een nieuwe collectie fopspenen en babyflessen, met daarin twee S-flessen en vier 2-pak fopspenen met uniek HEMA design. Difrax is expert op het gebied van het ontwerpen en produceren van babyproducten. Net als HEMA, streeft Difrax ernaar het leven van (aanstaande) ouders en kinderen makkelijker te maken. Niet zo gek dus dat HEMA en Difrax de handen ineen geslagen hebben. Met trots introduceert HEMA dan ook de S-fles en fopspenen met uniek en herkenbaar HEMA design!

de S-fles van Difrax

HEMA loves difrax

 

anti-koliek systeem

De S-fles van Difrax heeft een anti-koliek systeem. Het ventiel in de bodem van de fles zorgt ervoor dat er geen luchtbelletjes in de melk terechtkomen. Daarnaast is de fles ontworpen in een S-vorm. Het bodemventiel en de S-vorm van de fles zorgen er samen voor dat de speen van de fles altijd gevuld is met voeding en niet met lucht. Je kindje slikt hierdoor minder lucht in en heeft minder last van krampjes, boeren en spugen.

 

HEMA loves difrax

 

ergonomisch ontwerp

De S-fles heeft een ergonomisch ontwerp en zorgt voor een ontspannen en goede houding tijdens het voeden. De S-fles kan direct vanaf de geboorte van je kindje gebruikt worden.

 

de voordelen van de S-fles op een rij:

  • anti-koliek systeem
  • speen gevuld met voeding en niet met lucht
  • minder kans op krampjes, spugen en boertjes
  • ergonomisch ontwerp
  • inhoud van de fles: 250 ml

 

onderdelen van de S-fles

HEMA loves Difrax

 

maatdop
Op de dop van de fles staat een maatindeling afgebeeld. Hierdoor kun je makkelijk controleren hoeveel melk je kindje gedronken heeft.

flessenspeen
De speen van de fles is gemaakt van siliconen en heeft een soft-coating. Deze coating is BPA-vrij, geur- en smaakloos en zorgt voor een goede zuiggrip. Standaard wordt de S-fles geleverd met een natural flessenspeen in maat S. Doordat de natural flessenspeen tepelvormig is, wordt deze makkelijk geaccepteerd door je kindje. De flessenspeen is ook los verkrijgbaar op hema.nl in maat M en L.

s-vorm
De S-vorm zorgt ervoor dat je kindje in een natuurlijke houding ligt tijdens het voeden. Dezelfde houding als wanneer je borstvoeding geeft.

anti-koliek luchtventiel
Het anti-koliek luchtventiel zorgt ervoor dat de fles niet vacuüm zuigt en dat melk en lucht niet met elkaar vermengen. Je kindje slikt dus minder lucht in tijdens het voeden en heeft minder last van darmkrampjes na de voeding.

bodem
Doordat je de bodem van de S-fles makkelijk los kunt draaien, kun je er eenvoudig ingevroren moedermelk in doen.

 

tips tijdens het gebruik van de S-fles

  • Om zoveel mogelijk voedingswaarde te behouden, adviseren we om babyvoeding nooit boven de 50 graden te verwarmen.
  • Controleer of de magnetron op de juiste (magnetron)stand staat.
  • Controleer voor het voeden of de voeding niet te warm is door een beetje voeding op de binnenkant van je pols te druppelen.
  • Om de veiligheid en hygiëne te waarborgen, adviseren wij de siliconen onderdelen na één tot twee maanden te vervangen.

 

fopspenen: waarom een fopspeen voor je baby?

De meeste baby’s hebben tijdens de eerste maanden een natuurlijke zuigbehoefte. Een fopspeen biedt dan uitkomst. Een speen geeft kindjes namelijk een gevoel van veiligheid en geborgenheid en maakt ze rustig. Daarbij is een fopspeen een tandvriendelijker en hygiënischer alternatief dan duimen.

 

HEMA loves Difrax

 

natural variant

De natural fopspeen is tepelvormig en symmetrisch. Het voordeel hiervan is dat je baby de speen snel herkent en dus makkelijk accepteert. Ook is de fopspeen makkelijk om te draaien.

vlindervorm

De fopspeen heeft een vlindervorm die ervoor zorgt dat het neusje van je kind vrij is. Daardoor kan het goed en vrij ademen. De gaatjes in het vlindervormige schildje zorgen voor extra luchttoevoer waardoor huidirritatie wordt voorkomen. De fopspenen van Difrax zijn ontwikkeld in samenwerking met tandartsen en dus veilig in gebruik.

fopspeen voor verschillende leeftijden

De fopspeen is er in vier varianten, namelijk voor kindjes van 0-6 maanden, 6+ maanden, 12+ maanden en 18+ maanden. Iedere variant heeft een ander schildje dat meegroeit met de vorm van het gezicht van je kindje. Hoe ouder je kindje, hoe massiever het zuiggedeelte van de speen. Zo zijn de fopspenen afgestemd op de steeds sterker wordende kaken van je kindje. Begint je kindje op de speen te bijten? Stap dan over op een bijtring of bijtspeeltje.

 

HEMA loves Difrax
 

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje