HEMA babydraagzak

De HEMA babydraagzak maakt je wereld groter. Je kunt in een mum van tijd op pad gaan, met je kleintje veilig en wel dicht bij je. Hallo buitenwereld, daar ben ik weer!

draagzak

Veiligheid, stabiliteit en comfort

De stijlvolle babydraagzak is deels vervaardigd met gerecycled materiaal. De babydraagzak combineert de intimiteit van een draagdoek met het gemak van een draagzak. Na jaren ontwikkeling is alles aan dit product doordacht: veiligheid, stabiliteit en comfort. In de draagzak kan je kleintje heerlijk dromen, slapen en ontspannen. Door je baby comfortabel dicht tegen je aan te dragen, krijg je een nog sterke onderlinge band. Onderzoek toont aan dat baby’s die vaak worden gedragen, rustiger zijn en veel minder huilen.

Je kunt je baby vanaf de allereerste dag (vanaf circa 2,5 kg) hierin dragen, totdat je kleintje pakweg 11 kg weegt – van maat 50 tot en met maat 80. Deze draagzak groeit mee met je baby, dus je hoeft geen extra product te kopen.

draagzak

Gebruiksaanwijzing

Het omdoen van de draagzak ik heel gemakkelijk, maar de eerste keer is het fijn als iemand je even helpt. Je wordt er snel handig in. Wij helpen je op weg. Hier vind je een handig instructiefilmpje waarin precies wordt uitgelegd hoe je de babydraagdoek omdoet. VIDEO
Bekijk hier de volledige gebruiksaanwijzing in [PDF] PDF doc uploaden
Heb je de draagzak nog niet in huis?
Shop hier met luipaard print
Shop hier met stippen print