haal alles uit je Instax camera

De Instax mini 12 instant camera is een compacte camera die makkelijk te bedienen is. Zo maak je binnen enkele seconden de mooiste foto's die direct worden geprint op fotopapier in pinpasformaat. Zo kan je dus met de Instax mini 12 direct genieten van de beelden die jij hebt gemaakt.

bekijk het assortiment

leef je uit met de Instax mini 12 camera

De Instax mini 12 instant camera is een compacte camera die makkelijk te bedienen is. Zo maak je binnen enkele seconden de mooiste foto's die direct worden geprint op fotopapier in pinpasformaat. Zo kan je dus met de Instax mini 12 direct genieten van de beelden die jij hebt gemaakt.

Experimenteer en probeer, dat is waar deze camera voor bedoeld is. Daarnaast heeft de Instax mini 12 ook een klein spiegeltje op de voorkant waardoor je makkelijk een leuke selfie kan maken. Wel zo handig toch?

shop jouw favoriete kleur Instax camera

De Instax mini 12 camera beschikt over eenvoudige functies:

* Selfiemodus: voor de perfecte selfie
* Automatische scene herkenning: voor de beste foto's in een donkere of lichte setting
* Flitser: ingebouwde flitser voor heldere foto's in de avond

Instax films

Print je foto's op de mooie kwaliteit films van Instax. Ga je voor gewoon wit of kies je toch een leuke print of kleur? Alles is mogelijk met de verschillende type films.

Zo hebben we niet alleen zwart-wit filmpjes voor jouw Instax camera maar ook te gekke filmpjes met een leuk filter. De instax mini 12 wordt geleverd zonder filmpjes, dus als je meteen aan de slag wil kan je alvast een leuk exemplaar uitkiezen.

shop nu de verschillende filmpjes

maak je foto's nog persoonlijker

Met de verschillende accessoires maak je je foto nog leuker en persoonlijker. Stop de foto achter een leuke magneet voor op de koelkast of in een glitter fotolijstje. Met het fotorek verzamel je al je herinneringen op een plek of neem je herinnering mee door hem in je telefoonhoesje te stoppen.

Je kan de Instax mini 12 natuurlijk ook leuk gebruiken op een verjaardagsfeestje. Creëer een echte fotobooth met gekke brillen en hoedjes en maak de leukste foto's. Zo hebben je gasten ook nog eens een leuk aandenken aan jouw feestje.

shop de leukste accessoires

tips om betere instax foto's te maken

Mooie, scherpe foto's maken met de Instax lukt niet altijd meteen. Je bent natuurlijk gewend om foto's te maken met je telefoon, of misschien zelfs met een professionele camera en dit is echt heel iets anders.

Het leuke is wel dat je lekker kan oefenen, je ziet immers meteen je resultaat. Misschien zie je wel dat je te weinig of juist te veel lichtinval hebt, of dat je te ver weg staat.

Met de volgende tips kun je nog betere instax foto's maken:


1. Let erop dat je niet per ongeluk met je hand of vinger voor de lens of voor de flitser zit
2. Sta niet te ver weg, de camera is vooral bedoeld om foto's van dichtbij te maken
3. Zorg voor voldoende licht. Ondanks dat er een flitser op zit zijn foto's met goed licht vaak mooier én scherper.
4. Wanneer je de flitser gebruikt, probeer dan geen foto van een spiegel of raam te maken, want die reflecteren de flits
5. Probeer voordat je een foto maakt verschillende hoeken uit. Misschien is het leuker als je de foto meer van boven of juist van onderen maakt. Probeer uit!
6. Goede foto's maken is een kunst, dus geef jezelf de tijd om te leren
7. Beleef vooral veel plezier van de momenten die je wilt vastleggen

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje