meisje knutselt voor Vaderdag


 

knutselen voor Vaderdag

De derde zondag van juni is elk jaar weer een speciale dag: Vaderdag. Dé dag waarop je je vader extra in het zonnetje zet en vroeg opstaat om hem een heerlijk ontbijtje te maken. Die lieve vaders verdienen natuurlijk de allerleukste cadeautjes. Het vinden van een leuk Vaderdag cadeau idee kan lastig zijn. Bij HEMA hebben we mooie kant-en-klare cadeautjes waar je hem zeker blij mee maakt. Denk aan een bierpakket, een speciale vaderdagtaart of leuke klusspullen. Maar zelf iets knutselen is natuurlijk nog veel leuker en persoonlijker. Met de vaderdagknutselideeën van HEMA kun je knutselen met de peuters, kleuters, oudere kids en zelfs volwassenen. Want wie wil er nou niet zo een zelfgemaakt knutselcadeautje aan Papa kunnen geven? De leukste knutselideeën voor Vaderdag vind je bij HEMA.

shop knutselspullen

vrolijke sokken knutselen voor Vaderdag

 

Heeft papa alleen saaie witte sokken? Tijd om daar verandering in te brengen! Binnen een handomdraai knutsel jij de leukste kleurrijke sokken voor je lieve vader in elkaar. Het enige dat je nodig hebt, zijn twee witte sokken en textielstiften. Teken de mooiste creaties op de sokken, of schrijf een lieve boodschap voor je vader op. Zo geef je de sokken een hele nieuwe look. Zulke bijzondere sokken vind je niet in de winkel, dat is zeker. Het is een heel leuk vaderdagknutselwerkje voor de peuters uit het gezin. Eenvoudig, maar toch erg leuk en persoonlijk. Met leuke tekeningen op de sokken toveren de kinderen gegarandeerd een lach op het gezicht van papa. Zijn de sokken helemaal versierd? Laat ze dan even drogen en verpak ze daarna in mooi cadeaupapier.

 

 

shop herensokken

versierde koffiemokken knutselen voor Vaderdag

 

Voor de vaders die elke ochtend koffie drinken, is een koffiemok het perfecte cadeau. Je kunt natuurlijk een koffiemok met een mooie bedrukking kopen. Maar hoe leuk is het om zelf een koffiemok te decoreren met de kids? Voor dit vaderdagknutselwerkje kun je het beste een witte koffiemok als basis gebruiken. Dan zijn de mooie tekeningen het beste te zien. Gebruik porseleinstiften voor het versieren van de mok. Hiermee blijven de versieringen het beste zitten. Staan de koffiemok en porseleinstiften klaar? Dan kunnen de kinderen aan de slag met versieren. Als de kinderen klaar zijn, moeten de tekeningen even drogen. Laat de decoraties vervolgens inbranden in een voorverwarmde oven. Ga voor die tijd niet met je vingers over de koffiemok heen. De kans is dan namelijk groot dat je alles uitveegt.

 

 

shop koffiemokken

vaderdagknutsel ideeën met papa’s favoriete lekkernijen

Wil je je vader een leuk knutselwerkje en lekkernijen in één geven? Maak dan een gepersonaliseerd zakje voor papa, met daarin alles wat hij lekker vindt. Het zakje maak je eenvoudig van cellofaan of papier. Versier het zakje met linten en andere mooie versiersels. Het is tijd om crea bea te zijn! Vul het zakje vervolgens met alles wat papa lekker vindt.

Is papa echt een snoeperd? Dan kun je het zakje met allerlei lekkere snoepjes en chocolaatjes vullen. Voor de vaders die van koffie houden is het leuk om koffiebonen in het zakje te doen. Als het zakje vol zit met lekkernijen, niet je het dicht. Stop er stiekem ook een paar kleine briefjes in, en schrijf daarop iets liefs. Dat zal je vader op een later tijdstip vast verrassen! Heb je alles in het zakje verzameld, doe er dan een mooi label van stevig papier omheen. Klaar is Kees!

Zitten je kinderen al in de bovenbouw? Denk dan eens aan het maken van een gepersonaliseerd etiket. Dit knutselwerk is ideaal voor vaders die van speciaalbier of wijn houden. Je kunt het etiket helemaal maken zoals je zelf wilt. Schrijf er een persoonlijke boodschap op, een leuke foto of een mooi gedicht. Als het helemaal af is, plak je het gepersonaliseerde etiket over het origineel. Nu is het biertje of wijntje extra speciaal.

foto van tompouce voor vaderdag


 

ontwerp een gepersonaliseerde taart of tompouce

Op zo’n speciale dag als Vaderdag mag taart natuurlijk niet ontbreken. Trakteer je paps daarom op een lekkere taart van HEMA. Je kunt natuurlijk ook voor onze heerlijke tompoucen kiezen. Wil je het gebak wat persoonlijker maken? Ontwerp dan (mini)fototompoucen of fototaart op hema.nl. Fotogebak samenstellen is zo gepiept. Voeg een leuke tekening of een foto van papa en de kinderen toe aan onze editor. Je kunt ook tekst, stickers en achtergronden toevoegen om de taart nog persoonlijker te maken. Ben je helemaal klaar? Bestel dan je gepersonaliseerde gebak en kies in welk HEMA filiaal je de taart wilt ophalen. Dat wordt smullen!

ontwerp je fototaart

liever iets kopen dan knutselen voor Vaderdag?

Heb je geen tijd om zelf een vaderdagknutselwerk te maken? Of is er iets wat je vader erg graag wilt hebben? Bekijk dan onze kant-en-klare vaderdagcadeaus online, of kom langs in een van onze winkels. We helpen je graag om er een bijzondere dag van te maken. Tip: shop meteen alles voor een heerlijk ontbijtje op bed bij HEMA. Zo heb je direct alles in huis voor Vaderdag. Wil je toch een poging wagen om een leuk knutselwerkje voor je paps te maken? Shop dan een handig knutselpakket bij HEMA. Daarin vind je alle benodigdheden én de instructies voor het maken van een waar kunstwerk. En HEMA heeft nog veel meer tips voor speciale gelegenheden, zoals een surprise maken voor Sinterklaas. Veel plezier!

shop vaderdagcadeaus

knutselen voor jong en oud


 

vaderdagknutselwerkjes maken voor jong en oud

Vaderdag knutselen samen met je baby? Maak dan bijvoorbeeld een leuk schilderij met verf. Gebruik de hand of voetafdruk van je baby samen met die van papa en creëer een uniek vaderdagknutselwerkje, dat voor altijd meegaat. Leuke schilderspullen vind je bij HEMA. Een ander leuk idee is om zelf een sleutelhanger of vaderdagkaart te gaan maken. Een sleutelhanger is iets wat je altijd bij je hebt. Super leuk om dan een zelfgemaakte sleutelhanger te gaan maken voor Vaderdag. Je kunt knutselen met kralen, hout, suede, leer maar je kunt ook gaan breien. Een vaderdagkaart knutselen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het enige wat je nodig hebt zijn wat tekenspullen en papier. Kies de vorm en stijl van de kaart en schrijf vervolgens een leuk berichtje voor je vader. Om de kaart af te maken kun je ‘m bijvoorbeeld personaliseren met leuke stickers. Veel knutselplezier!

 

strijkkralen ideeën

Met strijkkralen kan je heel veel knutselwerkjes maken. Op zoek naar ideeën? HEMA helpt je op weg.


lees meer
Link
 

koken met kinderen

Ga lekker koken of bakken met de kinderen! HEMA heeft alles in huis om er een lekker feestje van te maken.

lees meer
Link
 

knutsel ideeën

Niks is leuker dan gezellig een middagje knutselen. HEMA geeft je drie leuke knutsel ideeën voor jong en oud.

lees meer
Link
 

recept voor brookies

Bak voor Vaderdag heerlijke brookies. Succes verzekerd met deze cakemix voor brownie en cookie crumble.

lees meer
Link

meer productinformatie

beoordeling

goed idee
artikel is toegevoegd aan je mandje