mascara en eyeliner aanbrengen

In onderstaande video laat Cynthia van Miss Lipgloss je een aantal tips en tricks zien met HEMA make-up, die je kunnen helpen bij het goed aanbrengen van mascara en eyeliner. Mascara en eyeliner zorgen voor prachtige sprekende ogen en bovendien maken ze iedere look af.

 

 

HEMA heeft veel verschillende soorten mascara. Dus of je nu korte, lange, rechte of krullende wimpers hebt, je slaagt bij ons sowieso voor een goede mascara. Het borsteltje is hierbij heel belangrijk. Breng mascara altijd op een zigzaggende manier aan. Dat scheidt je wimperhaartjes goed en zorgt voor het beste resultaat. Breng altijd meerdere dunne laagjes aan, in plaats van één dikke laag mascara. Door je ogen om en om van een laagje mascara te voorzien, zorg je ervoor dat de laagjes tussendoor goed kunnen drogen en hierdoor worden je wimpers extreem vol, zonder dat het onnatuurlijk oogt.

Komt er bij het aanbrengen vaak mascara op je oogleden terecht, dan helpt het om een handspiegeltje te gebruiken en die ongeveer horizontaal ter hoogte van je kin vast te houden. Doordat je naar beneden moet kijken in het spiegeltje tijdens het aanbrengen van je mascara, komt er geen mascara op je oogleden terecht.

mascara

 

Met vloeibare eyeliner of een soft eyeliner pen kun je een mooie, strakke lijn aanbrengen op je oogleden, eventueel met wing. Voor een wat zachtere lijn kun je een kohl pencil of de double wear waterproof eyepencil gebruiken. Eventueel kun je deze lijn smudgen met een wattenstaafje of kwast, waarmee je een smokey effect creeert. Deze laatste kun je als oogpotlood gebruiken maar je kunt hem ook aanbrengen als oogschadw of juiste als basis onder een oogschaduw, zodat de kleur intenser wordt.

 

eyeliner

 

HEMA heeft verschillende mascara's, in diverse kleuren en voor iedere soort wimpers.Voor het vinden van jouw ideale mascara ga je naar ons uitgebreide mascara assortiment. En hier vind je al onze eyeliners en oogpotloden.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje