menu sluiten

Lekker vers bij HEMA

In onze winkels vind je een uitgebreid assortiment aan verse producten. Verse broodjes, heerlijke vleeswaren, feestelijke borrelhapjes en dagelijks vers gebak. Wil je zeker zijn dat je je gebak op tijd hebt? Bestel het dan gemakkelijk en snel online.

Hollandse asperges

Hollandse asperges zijn de eerste vollegronds groente in het voorjaar. Barstens vol van smaak en vitamines. Voor HEMA worden de asperges geschild zodat ze direct klaar zijn voor gebruik. De asperges worden geteeld op de grens van de Ooster & Westerschelde op de Brabantse Wal. Direct van het land naar HEMA. Een 100% Hollands kwaliteitsproduct.

Hollandse aardbeien

Echte Hollandse aardbeien: lekker en heerlijk zoet van smaak! Deze gezonde snoepjes worden speciaal voor HEMA door een select groepje Brabantse BerryWorld telers afhankelijk van het seizoen in de kas, onder tunnels of op het open veld geteeld. Alleen de meest smaakvolle, volrode, heerlijk geurende aardbeien worden geselecteerd én met de grootst mogelijke zorg met de hand direct in de HEMA verpakking geplukt.

 

verse vleeswaren

Bij HEMA vind je heerlijk verse vleeswaren. De meeste recepten van deze vleeswaren zijn speciaal voor HEMA ontwikkeld. Daardoor is de smaak van onze vleeswaren uniek. In de winkels wordt een aantal vleeswaren dagelijks vers gesneden. Zo kun je altijd rekenen op goede kwaliteit voor een goede prijs. Probeer eens een van onze versgesneden helden zoals rosbief, rookvlees en beenham. Of laat je verrassen door het brede assortiment.

 

kaas en zuivel

Onze kaas wordt gemaakt van weidemelk van Hollandse bodem. Dit is melk van koeien die tenminste 120 dagen per jaar minimaal 6 uur per dag in de wei lopen. Van het voorjaar tot en met het najaar. En dat proef je. Onze Noord-Hollandse kaas heeft zijn volle smaak te danken aan de uitgestrekte polders waar de grond iets zilt is. Hierdoor is onze kaas heerlijk romig en van zeer goede kwaliteit. Ook onze zuivel komt allemaal uit ons eigen land en is biologisch.

 

ontmoet Theo, onze kaasmeester

Theo is kaasmeester in hart en nieren. Hij test onze rode zegel kaas voordat 'ie in jouw HEMA ligt.

wat onze kaas uniek maakt

Onze plakken en stukken worden gemaakt van de melk van koeien die grazen op de uitgestrekte polders van Noord-Holland. De zwartbonte Holstein koeien genieten volop van het malse en verse gras. Als dank geven ze een smaakvol cadeau terug: heerlijke Hollandse weidemelk, die van nature romiger is. De ideale basis voor een smeuïge kaas met een ongekend volle smaak! Onze Noord Hollandse Gouda kaas is te herkennen aan de rode zegel, waarop de kaasdragers van Het Waagplein Alkmaar afgebeeld zijn.

brood

Bij HEMA vind je elke dag heerlijk dagvers brood. Vers gebakken door onze eigen bakker. In de winkel wordt het brood pas gesneden en verpakt. Daardoor blijft het nog verser. Er zijn heel veel verschillende broden. Zoals bijvoorbeeld ons desembrood. Dat wordt gemaakt van 100% desem en wordt gebakken op de stenen vloer van de oven. Naast vers gebakken brood is er ook een uitgebreid bake-off assortiment. Zo kun je die heerlijke croissants en pistolets ook thuis verder afbakken. Naast brood en bake-off kun je ook bij HEMA terecht voor onder anderen crackers en zachte bolletjes.

 

ontwerp je eigen fototaart

De fototaart wordt speciaal voor jou gebakken in onze bakkerij. Je favoriete foto kan ook op een tompouce of op chocolade geplaatst worden.

bestel nu
Link
 

taarten en vlaaien


voor taart van HEMA hoef je niet jarig te zijn, want met onze lekkere taarten is er voor lekkerbekken altijd iets te vieren.

bestel nu
Link
 

gebakjes


gebakjes zijn een perfecte traktatie, bijvoorbeeld op werk of op school, maar ook voor een verjaardagsfeestje thuis zijn ze ideaal.

bestel nu
Link

dé HEMA rookworst

Wie kent hem niet, de HEMA rookworst! Jaarlijks worden er wel 10 miljoen verkocht. Al sinds 1936 worden onze rookworsten op ambachtelijke wijze bereid en 7 uur gerookt boven een vuurtje van beuken- en eikenhout. De receptuur van onze rookworst is uniek voor HEMA. Met een lekker knapperig velletje en sappig vlees. Heerlijk in soep, bij stamppot of gewoon zo uit de hand.

Naast de standaard rookworst verkopen we ook een biologische, magere en pittige rookworst.

 

maaltijden, soepen en salades

Ken je onze maaltijden en soepen al? De recepturen hiervoor zijn met zorg samengesteld, speciaal voor HEMA. Alles wordt bereid met de beste ingrediënten. En doordat er veel keus is, is er voor elke dag van de week weer een andere lekkere en goede maaltijd. Lekkere soepen, stamppotten (met de beroemde HEMA rookworst) en maaltijdsalades. Je vindt ze in de koeling.

 

verspakketten

Bij HEMA maken we het dagelijks leven graag leuker en makkelijker. Ook in de keuken. Met onze verspakketten maak je gemakkelijk een maaltijd klaar. Alles wat je nodig hebt zit in een pakket. Zo heb je in een keer al je ingrediënten en hoef je ook niks onnodig weg te gooien. De verspakketten varieren per seizoen. Zo hebben we in de winter heerlijke stamppotverspakketten. Vergeet niet onze HEMA rookworst mee te nemen voor erbij!

 

borrelhapjes

Een gezellige borrel met vrienden en familie? HEMA heeft een uitgebreid borrelassortiment met allerlei heerlijke borrelsnacks. Zoals worst, kaas en zoutjes voor een Hollandse borrel. Maar voor een internationaler tintje zijn er ook guacamole, hummus en andere lekkere borrelhapjes. Je vindt ze in de koeling. Met wat noten, zoutjes en chips erbij is je feesttafel compleet. Bij HEMA vind je alles om van elke borrel een feest te maken!