Lekker eten bij HEMA

Zin in lekker eten, maar niet om te koken? Dat komt goed uit, want bij HEMA hebben we verschillende mogelijkheden voor jou. Haal snel iets in een van onze HEMA take-away's, of kom gezellig langs in een van onze restaurants voor een heerlijke snack of maaltijd. Bij HEMA hebben we een divers assortiment, bestaande uit eerlijke en heerlijke recepten, dus ben je al onderweg? 

HEMA restaurant

HEMA ontbijt tussen 9:00 uur en 11:00 uur

Het HEMA ontbijtje in een nieuw jasje, ben je van een snelle start of heb je alle tijd? HEMA is voor iedereen.

Kom heerlijk ontbijten tussen 9:00 uur en 11:00 uur.

Hemaatjes

In onze HEMA filialen met restaurant of take away biedt HEMA verse afgebakken belegde broodjes aan. Heerlijk voor onderweg, in je pauze, als je even lekker wilt bijkomen tijdens het shoppen of als je een snelle lunch voor thuis nodig hebt. 

Ga jij voor het Hemaatje kip of ga je voor vegetarisch? Bij ons is er voor ieder wat wils. Kom jij onze overheerlijke nieuwe belegde Hemaatjes proeven?

 

Lekker opwarmen

Het is altijd tijd voor een lekker bakje koffie.

Je kan jezelf ook heerlijk verwennen met verse thee, bijvoorbeeld met citroen gember. Of wat dacht je van een latte macchiatto stroopwafel karamel of een chai tea latte.

 

Toffe taarten

Ons gebak komt iedere dag vers uit de bakkerij. Verwen jezelf en kom kijken wat het aanbod is in jouw HEMA vestiging. Ga je voor onze HEMA held tompouce of ga je voor een tof taartje zoals de mini dripcake?


Iedere dag hebben we na 4 uur een leuke aanbieding in onze filialen met een HEMA restaurant. Het 4 uurtje. Voor 4.- kiest u een vers gebakje naar keuze met een kleine koffie, kleine cappuccino of normale thee. Verkrijgbaar van 16:00 uur tot 18:00 uur. het aanbod varieert per locatie.

Warme snacks

Bij HEMA zijn we trots op onze warme snacks! Van onze warme snacks kun je op elk moment van de dag ouderwets genieten. Of je nu kiest voor een van onze heerlijke bladerdeeg snacks vanuit onze eigen HEMA bakkerij of een van onze klassiekers, de hotdog, notdog of de halve warme rookworst, in onze take-aways is altijd wel wat lekkers te vinden. Ook in onze restaurants zijn deze overheerlijke warme snacks te verkrijgen, voor onze vegetarische gasten hebben we nu een oestrerzwam ragoutbroodje en een spinazie feta broodje nieuw in het assortiment. Deze kan je ook in de take-away verkrijgen.

HEMA take away

ijs en onwijskoffie

Van deze ijsjes wordt iedereen toch blij? Naast een softijs met dip kan je ook weer heerlijk genieten van onze vernieuwde blijsjes.
Ga je voor voor het blijsje stroopwafel karamel of ga je voor het blijsje chocolade met chocolade popcorn en chocoladesaus? Ook het blijsje disco met een donutkoekje, flamingospinkles en tompouce saus moet je een keer proberen.

Naast de onwijskoffie slagroom verkopen we dit jaar ook weer de onwijskoffie stroopwafel karamel, met stukjes stroopwafel en een heerlijke karamelsaus. Ook kan je kiezen voor de onwijskoffie chocolade met chocoladepopcorn en chocoladesaus. Echt een traktatie voor jezelf!