oktober woonmaand

Een knus en gezellig thuis. Dat kan toch zó heerlijk zijn. Helemaal nu het buiten weer kouder wordt, is het fijn om het binnen weer extra warm en aangenaam te maken. Met leuke woonaccessoires maak je voor elk budget van je huis, een thuis. Bij HEMA is het daarom in oktober woonmaand. Laat je inspireren! Net als we de laatste trends volgen op modegebied, gaan we dat ook steeds meer doen met de inrichting van ons huis. De stijl van je interieur hoeft niet meer jaren hetzelfde te blijven. De nieuwste trends richten zich vooral op de woonaccessoires. Deze zijn eenvoudig aan te schaffen en te vervangen. En het effect is grandioos. Een plaid, wat sierkussens of een glazen vaas geven direct een bepaalde sfeer.


wissel eenvoudig

En als je weer zin hebt in iets anders, is een nieuwe stijl in een handomdraai geregeld door alleen deze decoratie aan te passen. Dat kan al zo simpel door de kussenhoezen te vervangen die je combineert met wat bijpassende kaarsen. Kies een neutrale kleur als basis, zoals bijvoorbeeld grijs of zwart-wit. Elke trendkleur is hiermee te combineren in. De gekozen trendkleur breng je aan via je woonaccessoires.

 

woonstijl: hemel en aarde

urban grey

Een volwassen uitstraling, maar ook een warm gevoel en veel ruimte voor je creativiteit. Met de garantie dat het resultaat mooi wordt. Kan een woontrend nog beter? We introduceren hier daarom graag het najaarsthema hemel en aarde.

Het blauw uit de hemel gecombineerd met het groen van de aarde. Het klinkt heerlijk en straalt ook deze gezelligheid uit. Er mogen donkere kleuren gebruikt worden, die een warm gevoel geven. Donkerblauw maakt de uitstraling ook chic. Planten zijn een ideale manier om groen in huis te halen.

 

lippenstift craft kraft kraft
plaids kussenhoezen vazen kaarsen en kandelaars


vazen
kussenhoezen


pallet aan kleur

Het leuke aan deze combinatie is dat het twee kleuren zijn, maar tegelijkertijd een heel pallet. Je kunt namelijk álle tinten blauw gebruiken en combineren met álle tinten groen. Want hou je het bij deze twee basiskleuren, die beide een eenvoud en balans in zich hebben, kun je oneindig in tinten variëren en zal het nog steeds rustig ogen.

urban grey

 

lippenstift craft kraft kraft
dekbedovertreksets fotolijsten opbergen luxery


lekker zacht

Naast alle kleuren groen en blauw, mag je ook royaal variëren met verschillende materialen. Met het combineren van veel verschillende stoffen en producten geef je je huis een unieke en spannende look. De warmte van deze trend is terug te brengen door te kiezen voor zachte materialen, zoals bijvoorbeeld velour kussenhoesjes en ultra zachte plaids. Robuust hout geeft het aardse element en de volwassen, luxe uitstraling. Al deze verschillende materialen zijn niet alleen mooi om te zien, ze voelen ook heel anders. Zo maak je van je huis een echte beleving en tegelijkertijd een plek van rust. Deze trend is perfect om helemaal je eigen creatie te maken, maar wel een gegarandeerd mooi effect te hebben.Ontdek hier alle artikelen van de woonstijl heaven and earthwoonstijl: zonnetje in huis

touch of color

In de wintermaanden kan het buiten best grauw en donker zijn. Gelukkig kun je het zonnetje makkelijk in huis halen. Door dit najaar geel als decoratie kleur te kiezen, gaat je hele huis stralen. Geel is een frisse, warme kleur, die spontaniteit, geluk, harmonie en wijsheid uitstraalt. Om je huis nog origineler en persoonlijker te maken, combineer je deze trendkleur met een andere kleur.

Geel en rood samen zorgt voor een fleurige en spannende sfeer. Als je kiest voor bijvoorbeeld een bordeaux rood, blijft je interieur sfeervol en rustig. Donker roze zorgt voor vrouwelijkheid en elegantie, die door het geel perfect in balans gehouden wordt. En combineer geel met wat groen en je hebt de hele winter, de lente in huis.

 

plaids kussenhoezen vazen opbergen
plaids kussenhoezen vazen opbergen


vazen
kussenhoezen


gewoon doen

Een felle kleur als geel of rood in je interieur aanbrengen, kan best spannend zijn. Wordt het niet te druk? En vind je het over een tijdje nog steeds leuk? Het leuke aan deze woonaccessoires trend is dat je alles kan uitproberen. Start bijvoorbeeld met wat gele opbergers en plaids in je woonkamer. Zo is het duidelijk een gekozen trendkleur, maar niet overheersend en makkelijk te vervangen. Zie je huis als je garderobe. Soms heb je zin in een fel gekleurde jurk, de andere dag hou je het basic.

touch of color

 

kaarsen dekbedovertreksets kussenhoezen draadletts
kaarsen dekbedovertreksets kussenhoezen draadletters


aan de slag

In onze winkels en webshop vind je een nieuwe collectie aan woondecoratie producten, zoals kussenhoezen, plaids en glazen vazen. En niet alleen de woonkamer verdient aandacht. Een nieuw dekbedovertrek kan je hele slaapkamer een frisse, nieuwe uitstraling geven. Of op een nog subtielere manier, geeft een felgekleurd hoeslaken een leuke knipoog. En hier doen kussens, kaarsen en fotolijstjes het natuurlijk ook goed. Wat de nieuwste woontrends eigenlijk vooral zeggen is; wees niet bang om te proberen.Ontdek hier alle artikelen van de woonstijl touch of color