menu sluiten
dripcakes - versier je eigen taart
voorbeeld dripcakes

wat zijn dripcakes?

Ken je ze al, die heerlijke dripcakes? Maar waarom heten ze zo? Heel simpel, door het laagje chocolade fondant bovenop de taart dat over de rand stroomt en lange druppels maakt aan de zijkant van de taart. ‘Drips’ dus. De HEMA dripcakes bestel je los van elkaar en kun je zelf stapelen en versieren.

dagelijks vers gebak

Bij HEMA vind je dagelijks vers gebak uit eigen bakkerij. Taarten, vlaaien, klein gebak en natuurlijk tompouces. Al dit lekkere gebak kun je gewoon online bestellen of halen bij winkels met een gebakafdeling.

shop gebak
formaten dripcakes

3 maten en 2 smaken

De HEMA dripcakes zijn verkrijgbaar in twee smaken: red velvet en discodip. De red velvet dripcake is gemaakt van drie lagen red velvet cake met vanille botercrème en bessenjam. De drip is gemaakt van roze chocoladefondant. De discodip dripcake heeft drie lagen chocoladecake, vanille botercrème en chocolade ganache. De drip is gemaakt van chocolade fondant.

Beide dripcake varianten zijn verkrijgbaar in 3 maten: de kleinste (8 p) voor 13.-, de middelste (16 p) voor 20.- en de grootste (24 p) voor 27,50.