menu sluiten

drip cakes

maak van elke taart een feestje

drip cakes - HEMA

wat zijn drip cakes?

Ken je ze al, die heerlijke drip cakes? Maar waarom heten ze zo? Heel simpel, door het laagje chocolade fondant bovenop de taart dat over de rand stroomt en lange druppels maakt aan de zijkant van de taart. ‘Drips’ dus. De HEMA drip cakes bestel je los van elkaar en kun je zelf stapelen en versieren.

dagelijks vers gebak

Bij HEMA vind je dagelijks vers gebak uit eigen bakkerij. Taarten, vlaaien, klein gebak en natuurlijk tompouces. Al dit lekkere gebak kun je gewoon online bestellen of halen bij winkels met een gebakafdeling.

bestel nu
formaten drip cakes HEMA

3 maten en 2 smaken

De drip cakes van HEMA zijn verkrijgbaar in twee smaken: red velvet en discodip. De red velvet drip cake is gemaakt van drie lagen red velvet cake met vanille botercrème en bessenjam. De drip is gemaakt van roze chocoladefondant. De discodip drip cake heeft drie lagen chocoladecake, vanille botercrème en chocolade ganache. De drip is gemaakt van chocoladefondant.

Beide drip cake varianten zijn verkrijgbaar in 3 maten: de kleinste (8 p) voor 13.-, de middelste (16 p) voor 20.- en de grootste (24 p) voor 27,50.

drip cake Sint

bestel nu
Link

drip cake Kerst

bestel nu
Link

drip cake feestje

bestel nu
Link