menu sluiten
drip cakes - HEMA

wat zijn drip cakes?

Ken je ze al, die heerlijke drip cakes? Maar waarom heten ze zo? Heel simpel, door het laagje chocolade fondant bovenop de taart dat over de rand stroomt en lange druppels maakt aan de zijkant van de taart. ‘Drips’ dus. De HEMA drip cakes bestel je los van elkaar en kun je zelf stapelen en versieren.

bestel nu

sprookjestaart

Maak van je drip cake een echte sprookjestaart. Versier de taart met een eenhoorn van marsepein, snoepjes, popcorn en petit fours. En zet er 3D stempels op met sprookjesfiguren.

formaten drip cakes HEMA

3 maten en 2 smaken

De drip cakes van HEMA zijn verkrijgbaar in twee smaken: red velvet en chocolade. De red velvet drip cake is gemaakt van drie lagen red velvet cake met vanille botercrème en bessenjam. De chocolade is gemaakt van drie lagen chocoladecake, chocoladecreme en chocoladeganache.

Beide drip cake varianten zijn verkrijgbaar in 3 maten: de kleinste (8 p) voor 13.-, de middelste (16 p) voor 20.- en de grootste (24 p) voor 27,50. De discodip drip cake is niet meer leverbaar.

bestel nu

circustaart

Geef je drip cake een circusthema. Versier de taart met houten circusfiguren, foamletters, petit fours en snoep. Maak van rode en witte chenille een circuspiste. En hang er een mini decoratieslinger bij zodat het op een tent lijkt.

ruimtetaart

Wil je een stoere taart maken van de drip cakes? Maak er een ruimtetaart van met houten ruimtefiguren, een stapelraket, snoep ufo’s op satéprikkers en wat sterren.

babyshower taart