een valentijnscadeau voor haar

Op 14 februari vieren we de liefde. Heb jij een speciale vrouw in je leven? Verras je vriendin dan dit jaar met een leuk valentijnscadeau. Even geen inspiratie waarmee je haar nou blij maakt? Wij helpen je graag op weg met een paar leuke ideeën om inspiratie op te doen. Zo vind jij het leukste valentijnscadeau voor haar om deze Valentijnsdag onvergetelijk te maken.

shop alle valentijnscadeaus

leuk valentijnscadeau voor haar

Is jouw vriendin een echte chefkok? Geef haar deze Valentijn dan bijvoorbeeld een mooie gietijzeren braadpan of een houten peper- of zoutmolen. Het is helemaal leuk om samen te koken en er een echt bourgondisch valentijnsdiner van te maken. Dek de tafel met een mooi tafelkleed, leuk servies en steek kaarsen aan voor een romantisch diner met z’n tweeën. En als kers op de taart? Een heerlijke valentijnstaart natuurlijk, die bestel je makkelijk bij ons online.

bekijk alles voor in de keuken
 

valentijnscadeau voor je sportieve vriendin

Sport je lief graag? Maak haar dan blij met toffe accessoires waar elke fit girl blij van wordt. Fijne draadloze oortjes of een mooie sportlegging bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een lekker warme hoofdband en handschoenen om buiten de kou te trotseren tijdens het sporten. Maak van de volgende sportsessie een gezellig uitje met z’n tweetjes. Stippel een leuke route uit om samen hard te lopen of bijvoorbeeld te wielrennen. Wie zegt dat sport en romantiek niet samen kunnen gaan?.
 


shop sportkleding voor haar
 

een romantische valentijn voor haar

Is je vriendin een interieurfan? Bij ons heb je genoeg keuze om van jullie plekje een dromerig stulpje te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere geurkaars of een fotolijst met een lieve foto van jullie samen? Of maak haar blij met een mooie vaas. Organiseer een knusse avond met z’n tweetjes deze Valentijn. Zet lekkere geurstokjes neer en steek een paar kaarsen aan. Gooi een zacht plaid op de bank waaronder jullie samen knus een romantische film kunnen kijken. Zo kan jullie Valentijnsdag niet meer stuk.

 

bekijk woonaccessoires

origineel valentijnscadeau voor haar

Leg jullie dierbare herinneringen vast met een fotocadeau. Met dit originele cadeau draait het helemaal om jullie tweeën. Vereeuwig bijvoorbeeld je romantische vakantie in een mooi fotoalbum of geef een koekblik gevuld met valentijn snoep waar jullie samen op staan. Of wat dacht je van een leuke fotopuzzel? Leg jullie puzzel samen met een goed glas wijn erbij en haal al jullie herinneringen op. Ook leuk om je vrouw deze Valentijn met een persoonlijk kaartje te verrassen. Kies een mooie foto van jullie twee uit en schrijf er lieve woorden in. Doe het kaartje bij het valentijnscadeau voor je vrouw als extra persoonlijke touch.

stel je fotocadeau samen

klein valentijnscadeau voor haar

Een valentijnscadeau voor je lief hoeft natuurlijk niet duur te zijn. Bij HEMA vind je de leukste valentijnscadeaus voor vrouwen met een zacht prijsje. Wat dacht je bijvoorbeeld van bonbons, chocolade bombs of een heerlijk gezichtsmasker? Een klein gebaar waarmee je laat zien hoeveel je van die speciale vrouw in je leven houdt.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje